Hairstrokes wenkbrauwen

  • Home
  • Hairstrokes wenkbrauwen

Hairstrokes wenkbrauwen

hairstrokesHeb je door haaruitval, ziekte of andere oorzaak geen wenkbrauwen meer? Dat is een groot probleem en zeker voor een vrouw. Wij van Esthetica Ninove bieden u de oplossing, namelijk hairstrokes wenkbrauwen. Prachtige volle wenkbrauwen zijn de droom van elke vrouw want ze accentueren de ogen, maar helaas is dit niet zo bij iedereen.

Hairstrokes plaatsen is de specialiteit van ons instituut, wij verwelkomen klanten uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant zelfs tot uit Antwerpen. U kan bij ons terecht voor permanente make up voor de ogen, lippen, full-lips …

Wat zijn hairstrokes

Hairstrokes is de nieuwste techniek voor het creëren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Met een heel fijn naaldje kunnen in een oogwenk mooie wenkbrauwen  worden gemaakt. De naalden worden gebruikt om te schaduwen, wij noemen de techniek die hairstrokes. Hiermee kunnen haartjes worden getekend, de aangebrachte haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden. Hairstrokes zijn geschikt voor wie geen wenkbrauwen heeft of voor wie graag strakke, vollere wenkbrauwen wil. Hairstrokes zijn permanente wenkbrauwen maar niet echt een vervanging van make-up. De bedoeling is om met mooie, ‘natuurlijke’ wenkbrauwen op te staan, niet met een heftig opgemaakte look.

Hairstrokes. Hoe werkt het?

Met een steriele naald wordt inkt in de huid aangebracht, in de tint die bij jou past. Soms is het alleen een kwestie van de natuurlijke vorm iets aanzetten, soms staat een bredere wenkbrauw of een wenkbrauw die langer doorloopt mooier. Er wordt dan ook gekeken naar de vorm van je gezicht, je teint en het gewenste resultaat. Niet voor niets is de eerste stap het voortekenen. Pas wanneer je 100 procent tevreden bent met de getekende vorm, gaat het echte pigmenteren beginnen. Het resultaat is verbluffend, hieronder ziet een voorbeeld van een behandeling voor en na het plaatsen van hairstokes.

hairstokes voorhairstokes

Prijs permanente wenkbrauwen met hairstrokes:

 

foto-jan-6-voorbehandelingfoto-jan6nabehandeling

De mooiste hairstrokes wenkbrauwen aan de laagste prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor hairstrokes wenkbrauwen niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Vrijblijvend gesprek

 

hairstrokes

Wenkbrauwen karakteriseren uw gezicht. Heb je weinig of bijna geen wenkbrauwen meer? Kies dan voor hairstrokes en je gezicht wordt weer compleet. Voor meer informatie kunt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek inplannen bij permanente make-up specialiste Martine. Kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen.

U kan meer info krijgen met rond onze behandelingen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Meest bekeken pagina’s:

Definitieve ontharingPermanente Make-UpHuidverbeteringDermato-pigmentatieEnvironElectrocoagulatieMedische peelingMesotherapieMicroneedlingDefinitief ontharen mannenArmen ontharenBuik ontharenBillen ontharenSchouders ontharenBorst ontharenRug ontharenOksels ontharenKin ontharenBikinilijn ontharenWenkbrauwen ontharenGezicht ontharenBenen ontharenLaserontharing behandelingenBovenlip ontharenSchoonheidsbehandelingenAcne littekens behandelingEnviron Microdermabrasie Permanente eyelinerGezichtsbehandelingPigmentvlekken verwijderenLittekens verwijderen laserCouperose behandeling  –  Permanente Make-Up Oost-VlaanderenPermanente Make-up West-VlaanderenPermanente Make-up Vlaams Brabant

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?