Microdermabrasie

  • Home
  • Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is de oplossing voor een mooie en stralende huid. Microdermabrasie betekend  letterlijk het “afslijpen van de huid”. Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee. Deze behandeling wordt veel gevraagd als gezichtsbehandeling bij Esthetica Oost-Vlaanderen.

Wat is microdermabrasie?

microdermabrasie

Microdermabrasie is de modernste en de minst agressieve manier om de huid doeltreffend te verbeteren. De behandeling is zeer populair de dag van vandaag, het is één van de meest gevraagde huidbehandeling bij Esthetica Ninove omdat het zeer snel mooie resultaten geeft! Microdermabrasie is een peeling om dode huidcellen te verwijderen,  de behandeling zorgt voor huidverbetering voor elk huidtype en op elke leeftijd. De huid zal er mooi, fris en gezond uitzien en glad en soepel aanvoelen. Fijne rimpels vervagen en grove poriën worden fijner. Je ziet reeds na één behandeling al resultaat.

 

Microdermabrasie: verbeter uw huid!

Microdermabrasie Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid fris en sterk. Maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces vertraagd. De huid vernieuwt zich minder snel en wordt futloos en dof. Rimpels ontstaan en huidbeschadigingen genezen moeilijker. De huid kan wel wat hulp gebruiken. Dan kan Microdermabrasie de juiste behandeling zijn!

Met de techniek worden oppervlakkige rimpels verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De huidbehandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Microdermabrasie is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.

DE VOLGENDE INDICATIES KUNNEN BEHANDELD WORDEN:

De beste huidbehandelingen aan betaalbare prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor huidverjonging niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste huidbehandelingen aan de scherpste prijs.

Contacteer ons

Wanneer u twijfelt of uw huid wel in aanmerking komt voor een Microdermabrasie behandeling kunt u ons raadplegen voor een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek.  Contacteer ons voor meer info, bel: 054/33 89 69 – 0488/07 30 75, mail: info@esthetica-ninove.be of kom even langs in ons salon.

Ultra-Mesotherapie

Bij Esthetica Ninove is het ook mogelijk een Ultra-Mesotherapie te ondergaan. Mesotherapie is een behandeling tegen rimpels, huidverjonging, donkere kringenrond de ogen, pigmentvlekken, littekens, haaruitval, kaalheid, terug groeien van de haren

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?