Thuisbehandeling :

Door wetenschappelijke juiste vitaminesformules en peptiden dagelijks te gebruiken worden mooie resultaten bereikt .   De huid wordt terug gezond gemaakt en de huidfuncties worden terug hersteld

Het dagelijks gebruiken van de thuisproducten is noodzakelijk om de gewenste resultaten te bekomen omdat de huid de tekorten van de ingrediënten nodig heeft om te herstellen.


Electro-sonic gelaatsbehandelingen Environ :

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C, hyaluronzuur en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Bij sonoforese is er 4000 % betere opname van de werkzame ingrediënten. Er ontstaat huidverjonging en nieuwe kracht door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat. Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels, huidbeschadiging en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.

Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering en huidbeschadiging.. De behandeling kan toegepast worden voor zonbeschadigde huid, huidveroudering, pigmentatie,  bovenliplijntjes,  kraaie pootjes, droge huid, littekens…


Microneedling

Micro Needling therapie is een behandelprocedure waarbij met een naaldenroller de huid op een gecontroleerde wijze en met vooraf bepaalde diepte wordt doorprikt om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Het doel van een Micro Needle behandeling is het behalen van een structurele en duurzame huidverbetering en te zorgen voor een betere productopname. diep herstellende wetenschappelijk bewezen ingredïenten  zoals colostrum, vitaminen, peptiden. Micro Needling is daardoor een vorm van meso therapie en de penetratie is 200 x beter. De behandeling van de microneedling wordt toegepast in de electro-sonic gelaatsbehandelingen van “Environ”


Mesotherapie

Bij Mesotherapie wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van hyaluronzuur bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi…behandelt. Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling.
Resultaat blijft 2 jaar. 160 € 1ml normaal – 175 € 1ml diep


 IPL lichttherapie

Ter behandeling van coupé-rose en pigmentvlekken d.m.v. zichtbaar licht van het spectrum.
Het medisch apparaat “Novalight” is een xenonlicht voor de behandeling van ontsierende kleine adertjes, couperose, pigment- en ouderdomsvlekken en de stimulatie van eigen collageen.
Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen.
De Novalight onderscheidt zich van het klassieke intensief gepulseerd licht systeem (IPL-systeem) door een golflengte van 900 nm tot 1800 nm uit te voeren (infrarood). Het klassiek IPL-systeem heeft een golflengte van 450 nm tot ongeveer 1200 nm.


Fractionaltherapie :

Fractionaltherapie voor littekens en striemen.  Last van littekens of striemen? De Fractional Techniek is een nieuwe techniek waarmee wij littekens of striemen kunnen verminderen zonder een chirurgisch ingreep. Deze behandeling gebeurt met een apparaat waarbij de verkleefde huid van littekens of striemen dieper doorprikt wordt. Hierdoor worden er  heel veel groeifactoren  vrijgegeven (zoals collageen, elastine, ….),  waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt.  Deze techniek heeft super goede resultaten bij verkleefde littekens en bij diepliggende striemen.Littekens en striemen verdwijnen.


Electrocoagulatie 

Elektrocoagulatie is een behandeling waarbij met een klein naaldje stroom in het bloedvaatje of steelwratje  wordt gebracht, waardoor aan de punt van de naald een grote warmte ontstaat. Hierdoor stollen de eiwitten, waarna het bloedvaatje of steelwratje verschrompelt. Deze huidtherapie kan worden toegepast bij teleangiëctasieën (kleine bloedvaatjes), couperose, spidernaevi en bloedblaartjes en  steelwratjes,  waarna een klein korstje ontstaat dat na enige dagen vanzelf van de huid valt. Na de Behandeling van bloedvaatjes zal de huid er rood uitzien vanwege de doorbloeding die is ontstaan. Dit is een normale reactie. De volgende dag kan dit zelfs nog erger zijn. Dit is een goede reactie van het lichaam omdat deze de behandelde bloedvaatjes aan het opruimen is. Daarna zal de roodheid langzaam afnemen en na 2-3 weken is het genezingsproces voltooid.