Behandelingen

Krachtige wetenschappelijk bewezen werking van de ingrediënten ter behandeling van veroudering, deshydratatie, gevoelig geïrriteerde huid, pigmentvlekken, coupé-rose, acné onzuivere huid,

Thuisbehandeling

Door wetenschappelijke juiste vitaminesformules en peptiden dagelijks te gebruiken worden mooie resultaten bereikt .   De huid wordt terug gezond gemaakt en de huidfuncties worden terug hersteld

Het dagelijks gebruiken van de thuisproducten is noodzakelijk om de gewenste resultaten te bekomen omdat de huid de tekorten van de ingrediënten nodig heeft om te herstellen.


Electro-sonic gelaatsbehandelingen Environ

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C, hyaluronzuur en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Bij sonoforese is er 4000 % betere opname van de werkzame ingrediënten. Er ontstaat huidverjonging en nieuwe kracht door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat. Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels, huidbeschadiging en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.

Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering en huidbeschadiging.. De behandeling kan toegepast worden voor zonbeschadigde huid, huidveroudering, pigmentatie,  bovenliplijntjes,  kraaie pootjes, droge huid, littekens…


Microneedling

Microneedling of collageen inductie therapy

Dankzij het gebruik van een elektrisch apparaat waarmee fijne naaldjes oppervlakkig in de opperhuid penetreren wordt collageenproductie gereactiveerd.  Dit komt omdat er een natuurlijk genezingsproces plaats vindt op de plaats waar de naaldjes in de huid geprikt hebben. De voedingsreservoir van de huid wordt  hierdoor aangesproken, namelijk collageen, elastine. Dit zijn de groeifactoren van de huid.  De productie van collagene- en elastinevezels worden weer op gang gebracht.

Actieve werkstoffen nl serums die vervaardigd worden in farmaceutisch laboratorium onder de hoogste en strengste kwaliteitsnormen kunnen 200 keer dieper in de huid dringen door de microneedling. De ingediënten zijn vitaminen, peptiden, aminozuren,

Gebaseerd op wetenschap, niet chirurgische en niet-invasieve technieken geïnspireerd door de esthetische geneeskunde.

De bedoeling is aan de huid geven wat ze nodig heeft om haar cellen diepgaand te regenereren, haar werking te stimuleren met behoud van haar natuurlijk evenwicht

Deze behandeling is aangewezen bij rimpels, verslapping, open poriën, onzuivere huid met comedonen, pigmentvlekken, littekens, onregelmatige huidstructuur, striemen.

Er is geen herstelperiode, veilig, comfortabel en doeltreffend

Micro Needling thuisbehandeling  is een behandelprocedure waarbij met een naaldenroller de huid op een gecontroleerde wijze en met vooraf bepaalde diepte wordt doorprikt om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Het doel van een Micro Needle thuisbehandeling is het behalen van een structurele en duurzame huidverbetering en te zorgen voor een betere productopname. diep herstellende wetenschappelijk bewezen ingredïenten  zoals colostrum, vitaminen, peptiden. Micro Needling is daardoor een vorm van meso therapie en de penetratie is 200 x beter. De behandeling van de microneedling wordt toegepast in de electro-sonic gelaatsbehandelingen van “Environ”


Mesotherapie

Bij Mesotherapie wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van hyaluronzuur bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi…behandelt. Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling.
Resultaat blijft 2 jaar. 160 € 1ml normaal – 175 € 1ml diep


IPL lichttherapie

Ter behandeling van coupé-rose en pigmentvlekken d.m.v. zichtbaar licht van het spectrum.
Het medisch apparaat “Novalight” is een xenonlicht voor de behandeling van ontsierende kleine adertjes, couperose, pigment- en ouderdomsvlekken en de stimulatie van eigen collageen.
Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen.
De Novalight onderscheidt zich van het klassieke intensief gepulseerd licht systeem (IPL-systeem) door een golflengte van 900 nm tot 1800 nm uit te voeren (infrarood). Het klassiek IPL-systeem heeft een golflengte van 450 nm tot ongeveer 1200 nm.


Fractionaltherapie

Fractionaltherapie voor littekens en striemen.  Last van littekens of striemen? De Fractional Techniek is een nieuwe techniek waarmee wij littekens of striemen kunnen verminderen zonder een chirurgisch ingreep. Deze behandeling gebeurt met een apparaat waarbij de verkleefde huid van littekens of striemen dieper doorprikt wordt. Hierdoor worden er  heel veel groeifactoren  vrijgegeven (zoals collageen, elastine, ….),  waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt.  Deze techniek heeft super goede resultaten bij verkleefde littekens en bij diepliggende striemen.Littekens en striemen verdwijnen.


Electrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een behandeling waarbij met een klein naaldje stroom in het bloedvaatje of steelwratje  wordt gebracht, waardoor aan de punt van de naald een grote warmte ontstaat. Hierdoor stollen de eiwitten, waarna het bloedvaatje of steelwratje verschrompelt. Deze huidtherapie kan worden toegepast bij teleangiëctasieën (kleine bloedvaatjes), couperose, spidernaevi en bloedblaartjes en  steelwratjes,  waarna een klein korstje ontstaat dat na enige dagen vanzelf van de huid valt. Na de Behandeling van bloedvaatjes zal de huid er rood uitzien vanwege de doorbloeding die is ontstaan. Dit is een normale reactie. De volgende dag kan dit zelfs nog erger zijn. Dit is een goede reactie van het lichaam omdat deze de behandelde bloedvaatjes aan het opruimen is. Daarna zal de roodheid langzaam afnemen en na 2-3 weken is het genezingsproces voltooid.

 

Skin Care Environ

  1. Doel

Vitamine A is van essentieel belang voor de gezondheid van de huid.

Elke mens heeft tekort aan vitamine A, bijgevolg ontstaan huidproplemen vb droog, vet, pigment, roodheid, rimpels, onregelmatigheden, puistjes, verstopping poriën, vale huid.

  1. Oorzaken van te kort en afbraak van vitamine A

Natuurlijke veroudering (de huid verliest haar vermogen en het celregeneratieproces vertraagt), te veel UV (zonnestralen) zonder bescherming, slechte voedingspatronen, erfelijkheidsfactoren, roken, bepaalde medicatie, overmatig alcohol, weersinvloeden, stress, slechte levenskwaliteit …

  1. Dokter Fernandes : arts, chirurg, wetenschapper, pionier

Behoort bij de 5 beste plastisch chirurgen op wereldvlak heeft tal van  diepgaande wetenschappelijke onderzoekingen gedaan. Met veel passie en inzet ontwikkelde Dr Fernandes producten die de huid gezond en stralend houdt. Environ is momenteel wereldwijd gekend en hebben werelwijd prijzen awards behaald als beste en efficiënte producten. De geteste producten bevatten daadwerkelijk het beweerde vitaminen gehalte met label “Swiss Vitamin Instituut”

  1. Deze essentiïele voedingsstoffen

Moeten dagelijks worden aangevuld om een gezonde huid te bevorderen, de onderliggende oorzaken worden aangepakt om de huid te herstellen. De combinatie van vitamine A, antioxidanten en peptiden (in doeltreffende concentraties en formuleringen) garanderen zichtbare resultaten op de huid. Langzaam wordt de huid opgebouwd naar hogere dosis vitaminen, dit is een step-up systeem. Dit is om de huid stapsgewijs te laten wennen aan hogere dosereringen vitaminen A en C.

  1. Resultaten bij het gebruik van vitamine A

Alle huidfuncties herstellen zich; bevordering van collageen en elastine, betere verspreiding van pigment, talgproductie normaliseert, immuniteit verbetert, …

  1. Producten
  • Essential care : de essentiële basis voor een gezonde huid

Yout essentia A

Skin essentia A

Body essentia

  • Focus care : doelgericht behandelen

Youth (huidveroudering)

Moisture (gedeshydrateerde huid)

Comfort + (gevoelige huid)

Radiance + (gepigmenteerde huid)

Clarity + (huidgevoelig voor puistjes)

Skintech + (resultaten versterken)

Sun care (UV bescherming)

  1. Instituutbehandelingen

De huid boosten en versterken met Environ Professional behandelingen

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?