Mesotherapie

Mesotherapie is de modernste en de minst agressieve manier om de huid doeltreffend en snel te  verbeteren. Mesotherapie  is de zuivere en  veilige vorm van huidverbetering en geeft al na één behandeling resultaat. Het is een  anti-aging techniek voor het bestrijden van rimpels.

Bij Mesotherapie wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van hyaluronzuur bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi…behandelt. Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling.

  • Resultaat blijft 2 jaar.
  • 160 € 1ml normaal
  • 175 € 1ml diep

Resultaten van Mesotherapie staan garant

Wat is Mesotherapie

Bij Mesotherapie voor huidverjonging  wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van actieve ingredïënten zoals  hyaluronzuur en/of een combinatie van krachtige vitamines en anti-oxydanten, nieuwe kracht aan de huid gegeven. Er ontstaat huidverjonging door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.
Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering.
Het insluizen kan ook gebeuren met lage frequente sonoforese (apparaat) waardoor er 4000 % betere opname is van werkzame ingrediënten in de huid.
De behandeling kan toegepast worden voor gelaat, bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, …

Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling. Mesotherapie kan ook dienen als aanvulling op bestaande gelaatsbehandelingen.

C-PEN II
Situation1 (1)
celestetic
Mesotherapie

Ontdek de Voordelen van Mesotherapie voor Huidverjonging

Mesotherapie is een innovatieve behandeling die de sleutel biedt tot een jeugdige, stralende huid. Deze niet-invasieve procedure, gericht op het gezicht, de hals en het decolleté, maakt gebruik van de kracht van natuurlijke ingrediënten om de huid te verjongen en te revitaliseren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van mesotherapie en waarom het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een effectieve huidverjongingsoplossing.

Stimulatie van Natuurlijke Huidverjonging

Een van de meest opmerkelijke aspecten van mesotherapie is de capaciteit om de natuurlijke processen van huidverjonging te stimuleren. Door middel van kleine, gerichte injecties worden actieve ingrediënten rechtstreeks in de middelste huidlaag, bekend als de mesoderm, gebracht. Deze ingrediënten omvatten onder andere elastine, collageen en hyaluronzuur, essentiële elementen voor een gezonde en jeugdige huid.

Gebruik van Lichaamseigen Stoffen

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van mesotherapie is het gebruik van lichaamseigen stoffen. In tegenstelling tot sommige andere huidverjongingsmethoden, maakt mesotherapie geen gebruik van synthetische chemicaliën of fillers. In plaats daarvan worden natuurlijke stoffen gebruikt die al in het lichaam aanwezig zijn, waardoor de kans op bijwerkingen tot een minimum wordt beperkt en de resultaten optimaal zijn.

Snel Zichtbaar Resultaat

Een ander voordeel van mesotherapie is het snelle zichtbare resultaat. In tegenstelling tot sommige andere huidverjongingsprocedures, waarbij het weken of zelfs maanden kan duren voordat de resultaten zichtbaar zijn, kunnen patiënten die mesotherapie ondergaan vaak al na enkele behandelingen een verbetering opmerken. Dit maakt het een populaire keuze voor wie op zoek is naar directe verbetering van hun huidconditie.

Minimale Pijnsensatie

Hoewel het idee van injecties misschien intimiderend lijkt, ervaren de meeste mensen die mesotherapie ondergaan slechts minimale pijnsensatie. Dit komt omdat de naalden die worden gebruikt bij mesotherapie zeer fijn zijn en de behandeling doorgaans goed wordt verdragen. Bovendien kan een plaatselijke verdoving worden gebruikt om eventueel ongemak verder te verminderen, waardoor de ervaring zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt voor de patiënt.

Geen Bijwerkingen

Een ander belangrijk voordeel van mesotherapie is het gebrek aan bijwerkingen. Omdat de behandeling gebruikmaakt van natuurlijke ingrediënten die al in het lichaam aanwezig zijn, is de kans op allergische reacties of andere ongewenste bijwerkingen zeer klein. Dit maakt mesotherapie een veilige en effectieve keuze voor vrijwel iedereen die op zoek is naar huidverjonging zonder risico’s.

De beste huidbehandeling aan betaalbare prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor huidverjonging niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste huidbehandelingen aan de scherpste prijs.

Contacteer ons

Interesse om huidveroudering tegen te gaan kies voor Mesotherapie, de  anti-aging techniek die gebruikt wordt  voor het bestrijden en voorkomen van rimpels. Contacteer ons voor meer info, bel:  0488/07 30 75, mail: info@esthetica-ninove.be of kom even langs in ons salon Kapellestraat 33 9402 Meerbeke (Oost-Vlaanderen)

 

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?