Electrocoagulatie

  • Home
  • Electrocoagulatie

Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een behandeling waarbij met een klein naaldje stroom in het bloedvaatje in de huid wordt gebracht, waardoor aan de punt van de naald een grote warmte ontstaat. Hierdoor stollen de eiwitten in het bloed, waarna het bloedvaatje verschrompelt. Deze huidtherapie kan worden toegepast bij teleangiëctasieën (kleine bloedvaatjes), couperose, spidernaevi en bloedblaartjes en geeft een goed resultaat. Ook de steeltjes van fibroma (steelwratjes) worden met deze methode net boven de huid doorgebrand, waarna een klein korstje ontstaat dat na enige dagen vanzelf van de huid valt.

Elektrocoagulatie wordt ingezet bij teleangiëctasieën en spider naevi.

Goedaardige huidaandoeningen die behandeld kunnen worden door middel van elektrocoagulatie zijn:

    • Steelwratjes (fibromen)
    • Kleine bloedvaatjes, coupé-rose (spider naevi)
    • Gerstekorrels (millia’s)
    • Kleine donkere huidafwijkingen in het gezicht of hals (dermatosis papulosa nigra)

Elektrocoagulatie wordt verricht met speciale apparatuur

Electrocoagulatie 20 € / kwartier

Na de behandeling

Na de Behandeling van bloedvaatjes zal de huid er rood uitzien vanwege de doorbloeding die is ontstaan. Dit is een normale reactie. De volgende dag kan dit zelfs nog erger zijn. Dit is een goede reactie van het lichaam omdat deze de behandelde bloedvaatjes aan het opruimen is. Daarna zal de roodheid langzaam afnemen en na 2-3 weken is het genezingsproces voltooid.

Informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen van een behandeling. U kunt voor alle vragen met betrekking tot het verbeteren van uw huid bij ons terecht. Contacteer ons via 0488/07 30 75, mail: info@esthetica-ninove.be of kom even langs.

elektrocoagulatie
Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?