Kennismaking

Alle gezonde werkzame producten en ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen om de resultaten na te streven. Als regentes schoonheidszorgen ben ik verschillende jaren werkzaam geweest in het onderwijs en baat ik al 30 jaar met plezier mijn schoonheidssalon uit.

30 jaar ervaring.

Bij Esthetica Ninove bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod aan schoonheidssalon diensten die ontworpen zijn om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw welzijn te versterken. Onze ervaren en deskundige schoonheidsspecialiste, met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het realiseren van uw schoonheidsdoelen.

Behandelingen op Maat

Onze schoonheidssalon biedt een verscheidenheid aan huidbehandelingen op maat, afgestemd op uw specifieke huidtype en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, anti-aging behandelingen of een oplossing voor specifieke huidproblemen. Wij hebben de expertise en de producten om aan uw wensen te voldoen. Onze behandelingen omvatten onder andere peelings, mesotherapie, microneedling, maskers, definitieve epilatie, permanente make-up, micro hair pigmentatie, littekens, striemen en meer ….

Van harte welkom

Martine

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?