WAT IS HAARSIMULATIE MICROHAIRPIGMENTATIE OF SCALPPIGMENTATIE ?

EFFICIËNTE BEHANDELING

Men zoekt al eeuwenlang vergeefs naar een remedie tegen kaalheid. Er zijn talloze middeltjes op de markt, die meestal niet effectief zijn. In het beste geval vertragen ze enigszins de haaruitval. Gelukkig biedt haarsimulatie van Esthetica-Ninove een doeltreffende oplossing als je kampt met (gedeeltelijke) kaalheid, uitdunnend haar of een ongelijke haargroei.

 

METEEN ZICHTBAAR RESULTAAT

In tegenstelling tot haartransplantatie is haarsimulatie een niet-chirurgische behandeling.
We maken gebruik van speciale micro-haar naaldjes die speciaal ontwikkeld zijn voor de simulatie van haarstoppels of verdichting van de haren doormiddel van haartjes te simuleren op de huid. Zo bootsen we haarfollikels na om het uiterlijk van een natuurlijke haarinplant te creëren. Na de behandeling is je hoofdhuid donkerder, zodat het lijkt alsof je kortgeschoren haar of een vollere haardos hebt. De gebruikte pigmenten voor MHP of scalp pigmentation SMPworden op maat gemaakt van de bestaande haren zodat hier steeds een natuurlijk haartje word gesimuleerd op de hoofdhuid , de pigmenten voor micro haar pigmentatie zijn volledig bio afbreekbaar en bevatten een speciaal eiwit dat het pigment snel vastzet in de huid om een scherper stoppel simulatie te verkrijgen.
Micro haar pigmentatie of ook MHP genoemd is een laatste nieuwe ontwikkeling op gebied van oplossingen voor mensen met haarproblemen of dun haar.

De pigmenten en apparatuur en naaldmodules zijn niet te vergelijken met de gekende tattoo’s , het toestel is speciaal voor micro haar pigmentatie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.
De pigmenten hebben een minimum levensduur van een 8 jaar , echter is het mogelijk dat na 4 – 5 jaar er een bijkleuring (touch-up) dient te gebeuren om de stipjes terug scherp te maken.
Indien u correct de huid behandeld kan het zeker een aantal jaren duren voor enige touch-up nodig is , in de zomer het hoofd insmeren met een zonnecrème is aan te raden

Ideaal voor diegene

  • Een ‘perfecte’ geschoren look wensen
  • Littekens wensen te verbeteren
  • Die over onvoldoende donorgebied beschikken voor een goed haartransplantatie resultaat
  • Het optische effect van een haartransplantatie met 20-50%  wensen te verhogen zonder chirurgie
  • Snel eindresultaat wensen (2-3 dagen).
  • Afkerig zijn van een haartransplantatie/chirurgie
  • Geen pruik wensen
  • Dunner wordend haar niet langer dagelijks te wensen camoufleren met hulpmiddeltjes
  • Die te jong zijn voor een haartransplantatie

DHT Blockers

De echte reden van haaruitval is de gevoeligheid voor Dihydrotestosteron (DHT) DHT is de grootste veroorzakers van haaruitval. Dyhydrotestosteron is een mannelijk hormoon dat bij zowel mannen als ook bij vrouwen voorkomt. Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, is het haar van sommige personen meer gevoelig voor DHT. DHT is niet altijd constant in gelijke hoeveelheden in het lichaam actief. Vooral bij vrouwen tijdens of na de menopauze is DHT meer actief.
DHT wordt gevormd uit testosteron. DHT Blockers verminderen deze omzetting en dragen hierdoor bij aan beter, sterker en mooier haar. Het vermindert ook sterk de haaruitval. Het zijn natuurlijke, plantaardige DHT Blockers.

Foto’s met resultaten

Deze jonge man werd behandeld met HaarGroei Activering tegen Alopecia Areata. Reeds na twee behandelingen waren er duidelijke verbeteringen te zien. Na de derde behandeling zijn de kale plekken helemaal verdwenen en de haargroei was hersteld.

Voorbeeld van Hair rescue stamcelactivatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Stimulering

DE UITDAGING

Micro Haar Pigmentatie van esthetica Ninove is gebaseerd op een techniek dat wereldwijd bij mensen die kampen met verschillende vormen van kaalheid met veel succes wordt toegepast. Maar Micro Haar Pigmentatie alleen is niet de universele oplossing voor iedereen die te maken heeft met extreme haaruitval. Deze methode is vooral gericht op mensen die om esthetische redenen een illusie willen wekken hun kaalheid zo goed mogelijk en op de meest natuurlijke wijze te camoufleren. Wellicht biedt het voor u de perfecte oplossing.

DE OPLOSSING

Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Stimulering is in feite een samensmelting van tatoeage technieken met speciale pigmenten en de HaarGroei Activator. Deze behandeling is vooral gericht op mensen die nog haar hebben maar met lede ogen moeten toezien hoe snel hun haar uitvalt. Vaak brengen zulke gebeurtenissen veel onzekerheid en angst met zich mee en het kan zelfs tot depressies leiden. Voor onze klanten, die deze situatie hebben meegemaakt, betekende de keuze voor deze behandeling een echte levensverandering. Bij mensen die niet te lang wachten is de kans groot dat de haarzakjes nog intact zijn. Na de behandeling met de HaarGroei Activator hebben ze gedeeltelijk of zelfs volledig hun eigen haar terug gekregen.

OOK VOOR VROUWEN

Helaas kampen niet alleen mannen met haarverlies. Vaak genoeg zijn er ook vrouwen die met het zelfde probleem worstelen. De methode die Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Activering combineert, werkt even effectief bij vrouwen als bij mannen. Jezelf kaal zien worden is voor iedereen een zeer onplezierige ervaring. Vrouwen beleven dit des te meer pijnlijker en ingrijpender. Ecuri combinatie behandeling is juist gericht op vrouwen met dunner wordend haar en buiten proportioneel haarverlies. Naast het maskeren van de kale plekken wakkert deze behandeling de vernieuwde haargroei aan.

150 € / 1uur / 3 tot 6 behandelingen

Prijs met roller 180 € / 1uur (de behandeling gaat sneller)