Scalppigmentatie of microhaarpigmentatie

 • Home
 • Scalppigmentatie of microhaarpigmentatie
levi-voor-en-na
micro-hair-pigmentation-foto-2
microhair pigmentatie

Wat is haarsimulatie Miscohairpigmentatie of Scalppigmentatie?

Men zoekt al eeuwenlang vergeefs naar een remedie tegen kaalheid. Er zijn talloze middeltjes op de markt, die meestal niet effectief zijn. In het beste geval vertragen ze enigszins de haaruitval. Gelukkig biedt haarsimulatie van Esthetica-Ninove een doeltreffende oplossing als je kampt met (gedeeltelijke) kaalheid, uitdunnend haar of een ongelijke haargroei.

Meteen zichtbaar resultaat

In tegenstelling tot haartransplantatie is haarsimulatie een niet-chirurgische behandeling.
We maken gebruik van speciale micro-haar naaldjes die speciaal ontwikkeld zijn voor de simulatie van haarstoppels of verdichting van de haren doormiddel van haartjes te simuleren op de huid. Zo bootsen we haarfollikels na om het uiterlijk van een natuurlijke haarinplant te creëren. Na de behandeling is je hoofdhuid donkerder, zodat het lijkt alsof je kortgeschoren haar of een vollere haardos hebt. De gebruikte pigmenten voor MHP of scalp pigmentation SMPworden op maat gemaakt van de bestaande haren zodat hier steeds een natuurlijk haartje word gesimuleerd op de hoofdhuid , de pigmenten voor micro haar pigmentatie zijn volledig bio afbreekbaar en bevatten een speciaal eiwit dat het pigment snel vastzet in de huid om een scherper stoppel simulatie te verkrijgen.
Micro haar pigmentatie of ook MHP genoemd is een laatste nieuwe ontwikkeling op gebied van oplossingen voor mensen met haarproblemen of dun haar.

De pigmenten en apparatuur en naaldmodules zijn niet te vergelijken met de gekende tattoo’s , het toestel is speciaal voor micro haar pigmentatie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.
De pigmenten hebben een minimum levensduur van een 8 jaar , echter is het mogelijk dat na 4 – 5 jaar er een bijkleuring (touch-up) dient te gebeuren om de stipjes terug scherp te maken.
Indien u correct de huid behandeld kan het zeker een aantal jaren duren voor enige touch-up nodig is , in de zomer het hoofd insmeren met een zonnecrème is aan te raden

Ideaal voor diegene

 • Een ‘perfecte’ geschoren look wensen
 • Littekens wensen te verbeteren
 • Die over onvoldoende donorgebied beschikken voor een goed haartransplantatie resultaat
 • Het optische effect van een haartransplantatie met 20-50%  wensen te verhogen zonder chirurgie
 • Snel eindresultaat wensen (2-3 dagen).
 • Afkerig zijn van een haartransplantatie/chirurgie
 • Geen pruik wensen
 • Dunner wordend haar niet langer dagelijks te wensen camoufleren met hulpmiddeltjes
 • Die te jong zijn voor een haartransplantatie

Foto’s met resultaten

microscalp-pigementatie-vrouw
Rimedi-contro-la-calvizie-le-microfibre-di-cheratina
toppik
tricopigmentazione-shutterstock_624234857
infultus-prima-e-dopo
microfibre-cheratina-come-funzionano-polverina-capelli-efficace-diradamento

Micro Haar Pigmentatie kostprijs

150 € / 1uur / 3 tot 6 behandelingen

Prijs met roller 180 € / 1uur (de behandeling gaat sneller)

Micro Haar Pigmentatie is een Revolutie in Haarverlies Behandelingen

Haarverlies kan een grote impact hebben op iemands zelfvertrouwen en eigenwaarde. Voor velen is het een constante bron van frustratie en stress. Gelukkig zijn er tegenwoordig geavanceerde oplossingen beschikbaar om haarverlies aan te pakken, waaronder micro haar pigmentatie (MHP).

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Micro haar pigmentatie, ook wel bekend als scalp pigmentatie of tricopigmentatie, is een geavanceerde cosmetische procedure waarbij kleine pigmenten in de hoofdhuid worden ingebracht om de illusie van haarstoppels te creëren. Het resultaat is een natuurlijk ogende hoofdhuid die de indruk wekt van een volle haardos.

Het Alternatief voor Haartransplantatie

Hoewel haartransplantatie lange tijd de standaardbehandeling was voor haarverlies, kiezen steeds meer mensen voor micro haar pigmentatie als alternatief. Waar haartransplantatie een chirurgische ingreep is die tijd en herstel vereist, is MHP een niet-invasieve procedure met minimale downtime.

FUE Haartransplantatie Litteken Correcties

Een van de voordelen van micro haar pigmentatie is dat het ook kan worden gebruikt voor het camoufleren van littekens veroorzaakt door eerdere haartransplantatieprocedures, met name FUE (Follicular Unit Extraction) transplantaties. Door pigmenten zorgvuldig te implanteren, kunnen littekens effectief worden gemaskeerd, waardoor de algehele uitstraling van de hoofdhuid verbetert.

Verbetering van Haardichtheid

Naast het camoufleren van littekens kan micro haar pigmentatie ook worden gebruikt om de haardichtheid te verbeteren. Door strategisch pigmenten toe te passen tussen bestaande haartjes, kan een vollere en dikkere uitstraling worden gecreëerd, zelfs bij mensen die geen geschikte kandidaten zijn voor haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie is een innovatieve en effectieve oplossing voor haarverlies, die een natuurlijk ogende haarlijn en hoofdhuid biedt zonder de noodzaak van invasieve chirurgie. Of het nu gaat om het verbergen van littekens of het verbeteren van de haardichtheid, MHP biedt een veelzijdige benadering voor het herstellen van zelfvertrouwen en het herwinnen van een jeugdige uitstraling.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?