Permanente make-up

Het aanbrengen van cosmetische tatoeage’s is meer dan een kunstje, het is een specialiteit.  Esthetica Ninove is sinds 1997  de referentie, wij hebben meer dan 23 jaar ervaring met verschillende professionele scholingen en werken aan zeer scherpe prijzen.

De behandeling wordt uitgevoerd volgens hygiëneprocedures KB van 25/11/2005 met getuigschrift van deelgenomen opleiding.

KLIK HIER VOOR VOORBEELDEN VAN PERMANENTE MAKE UP

Geen pijn, er wordt gewerkt met goede verdoving. Resultaat blijft zeker 5 jaar.

Droomt u over het dragen van make-up die altijd zal blijven zitten, ook ongeacht het weer? Bent u onhandig in het aanbrengen van make-up of vindt u het tijdrovend. Wil je ook niet ’s ochtends een kwartier voor de spiegel staan om je op te tutten, wil je gewoon uit je bed willen stappen met het perfecte gelaat? Dan is permanente make-up iets voor jou! Bij Esthetica Ninove kan je terecht voor zowel je lippen, ogen boven en onder, wenkbrauwenfull-lips

Het aanbrengen van cosmetische tatoeage’s is meer dan een kunstje, het is een specialiteit.  Esthetica Ninove is sinds 1997  de referentie, wij hebben meer dan 23 jaar ervaring met verschillende professionele scholingen en werken aan zeer scherpe prijzen.

Je kunt het vergelijken met een tatoeage, maar is niet blijvend. Op den duur verdwijnt de kleurstof. Het wordt aangebracht met kleine naaldjes in de opperhuid. Zo heb je altijd perfecte wenkbrauwen, lipliner en ogen (eyeliners). Je hoeft ze nooit meer met een potlood bij te kleuren. Perfect dus als je bijvoorbeeld weinig tijd en geen zin hebt om veel tijd aan je make-up te besteden. Of je nu thuis bent of op reis, op het strand zit of net onder de douche vandaan komt, je ziet er altijd verzorgd uit. Esthetica Ninove is de goedkoopste voor permanente make-up in heel Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten!

Permanente make-up bij mannen ,  het gebeurt heel subtiel, natuurlijk en onzichtbaar. Hierdoor wordt er meer accent gelegd  op de ogen of de wenkbrauwen. Het lijkt alsof je meer en vollere wimpers hebt. De wenkbrauwen kunnen mooier en natuurlijk geaccentueerd worden.

permanente make up prijzen

  • Eyeliner onder 110 €
  • Eyeliner boven 110 €
  • Dikke eyeliner met zwenk 180 €
  • Eyeliner onder en boven 220 €
  • Wenkbrauwen hairstrokes 220 €
  • Wenkbrauwen schaduwtechniek 220 €
  • Wenkbrauwen mesjes techniek 220 €
  • Lipcontour 220 €
  • Full-lips 345 €
  • Bijwerken permanente make-up 35 € (prijs van het naaldje en de producten) gebeurt binnen de 2 maand, indien nodig.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Permanente make-up is  het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid.

Permanente make up ogen (eyeliner)

Een permanente eyeliner of een lijntje onder de ogen maken is niet eenvoudig, je kunt soms een half uur bezig zijn en dan moet het andere oog nog! Wil je gedefinieerde ogen hebben? Dan bieden wij de oplossing.

permanente make up ogenPermanente make up ogen eye-liner
Waarde promotie € 110

 

Permanente wenkbrauwen met hairstrokes

Wenkbrauwen karaktiseren je gezicht en geven het een bepaalde uitstraling, elke vrouw wil graag prachtige, volle wenkbrauwen.  Wanneer jou wenkbrauwen niet perfect zijn en je wilt dat juist zo graag, dan is permanente make up wenkbrauwen door middel van  hairstrokes behandeling de oplossing! Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is perfect  om een te dunne, te korte wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen volledig verdwenen zijn, kunnen we  geheel nieuwe wenkbrauwen maken met deze methode.

 

Voorbeeld van Permanente make-up wenkbrauwen voor en na.

        

 

 

Voorbeeld van Permanente make-up eye-liner onder en boven, voor en na.

   

Make up permanent aanbrengen gebeurd  professioneel en hygiënisch.

Micro-pigmentatie is bedoeld ter correctie van esthetische onvolmaaktheden of ter vervanging van dagelijkse maquillage (oogcontour, wenkbrauw, lipcontour, …) Samen met u kiezen we de gewenste kleur en vormen, die het dichts aansluiten bij uw natuurlijke huidskleur en persoonlijkheid. De behandeling voldoet aan de gestelde eisen met certificaat van Landelijke Vereniging voor Hygiëne en Veiligheid (LVHV) en de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD). Wetgeving Koninklijk besluit 25 november.

Dermatografie is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Als regentes schoonheidszorgen baat ik al 30 jaar mijn schoonheidssalon uit en beoefen al 23 jaar permanente make-up met verschillende professionele scholingen.

permanente make up lippenDe behandeling kan permanent worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke zeker vijf jaar blijft zitten en vaak zelfs nog langer!  Make-up permanent lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Met hairstrokes of haartjestechniek kan men haartjes tussen de wenkbrauwen tatoeëren, stukjes ontbrekende wenkbrauw opvullen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft, volledige wenkbrauwen creëren op een zeer natuurlijke manier.

De beste behandeling voor permanente make-up aan betaalbare prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Denk je er ook aan om definitieve make up voor je wenkbrauwen, hairstrokes, lippen of ogen te nemen? Wacht niet langer en contacteer Esthetica Ninove  voor meer informatie, kennismaking of een afspraak, je zult er blij om zijn. Kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met rond onze behandelingen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Check hier onze prijslijst

 

Meest bekeken pagina’s :

Huidverbetering  –  Dermato-pigmentatie  –  Environ  –  Electrocoagulatie  –  Medische peeling  –  Mesotherapie  –  Microneedling  –  Prijzen ontharen  –  Definitief ontharen mannen  –  Armen ontharen  –  Buik ontharen  –  Billen ontharen  –  Schouders ontharen  –  Borst ontharen  –  Rug ontharen  –  Oksels ontharen  –  Kin ontharen  –  Bikinilijn ontharen  –  Wenkbrauwen ontharen  –  Gezicht ontharen  –  Benen ontharen  – Laserontharing behandelingen  –  Bovenlip ontharen  –  Schoonheidsinstituut Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidssalon Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsinstituut Vlaams Brabant  –  Schoonheidssalon Vlaams Brabant  –  Schoonheidsspecialiste Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsspecialiste Vlaams Brabant  –  Acne littekens behandeling  –  Environ Aalst  –  Microdermabrasie (medische peeling)  –  Microdermabrasie  –  Permanente eyeliner  –  Gezichtsbehandeling  – Permanente make up wenkbrauwen  –  Permanente make up hairstrokes –  Permanente make up ogen  –  Permanente make up lippen

Op zoek naar blijvende Make-Up voor je ogen boven, ogen onder, wenkbrauwen, lippen of eyeliners ? Zoek je een schoonheidsspecialiste om definitieve Make-Up aan te brengen of de prijs van permanente lipliner of prijzen. Welk gedeelte van je gezicht wil je permanent laten tatoeëren. Maak je plannen om cosmetische tatoeage te plaatsen en zoek je een schoonheidsspecialiste. Of het nu gaat om wenkbrauwen te verfraaien, eyeliners, lipliners, fulllips, of een litteken ten gevolge van vitiligo te behandelen, er komt heel wat bij kijken. Je moet niet alleen goed voorbereid zijn,  ook het salon bepalen waar je geen gaat is een belangrijke factor om tot een geslaagde blijvende make-up te komen.  Meestal is de online keuze van de PMU i specialiste het moeilijkst, meestal heb je de PMU die je terugvind via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal de PMU i specialsite die je online tegenkomt de gepaste make-up aanbrengen? Beschikt de PMU i specialsite over het nodige materiaal om de behandeling professioneel te doen, is er apparatuur beschikbaar waar een hygiënemodule kan in geplaatst worden, zijn de prijzen all-in? Zal de behandeling pijnloos verlopen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de schoonheidsspecialiste niet kent… of haar manier van werken. Wij zeggen op elke vraag ja! De belangrijkste taak van een professionele PMU i specialsite is op voorhand ingaan op de persoonlijke wensen van de klant, de vorm en de kleur van het pigment. En de aan te brengen correctie om voorhand op de huid te tekenen.

Een permanente make up specialiste dient zich steeds aan te passen aan wat de klant wenst. Bevalt het ontwerp de klant dan pas wordt het pigment in de huid gebracht. Als expert heb je dit meestal snel door. Het komt er op neer om het gepast salon te vinden die de behandeling professioneel en scherp van prijs kan uitvoeren en dan zit je hier goed. Maak een afspraak bij Esthetica Ninove en zoek niet verder.

Bewaren