Permanente make up lippen

permanente make up lippenOnze lippen onderscheiden zich volledig van de andere delen van ons gezicht waar make-up wordt aangebracht. Permanente make-up kan niet alleen worden toegepast om wenkbrauwen, of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, het kan ook voor de lippen! Permanente make-up voor de lippen laat je mond mooier  uitkomen en het blijft  zeker vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!  Permanente make-up lippen lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen. Permanente make up van de lippen wordt door heel wat mensen ook wel eens een lip tatoeage genoemd. Uiteindelijk is er wel een groot verschil tussen PMU en het tatoeëren van de lippen. Bij lippen tatoeëren gaan de pigmenten veel dieper in de huid en daardoor blijven die levenslang zitten. Bij permanente make-up worden de pigmenten op minimale diepte ingebracht. Hierdoor zal de lip lijn na ongeveer een tijd verdwijnen. Bij lippen tatoeëren raden wij u aan de linpliner wat uit te laten schaduwen naar de binnenkant voor een nog mooier en natuurlijker resultaat.

Permanente make up voor je lippen zorgt voor een mooiere mond

permanente make up lippenHet tekenen van de lippen via permanente make-up  geeft een natuurlijke aanvulling aan je gelaat, alsook een extra accent aan de lippen. Bij Esthetica Ninove kan je kiezen uit:

Lipliner, dit maakt duidelijke contouren van de mond. Men kan kiezen voor een fijn lijntje of een bredere lijn.

lippen ingeschaduwd, dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips, Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen. Het is de ideale methode voor lippen met weinig kleur.

De beste behandeling aan de betaalbare prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel Vlaanderen voor om een lipliner, lipcontour of full lips, heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste lip behandeling aan de scherpste prijs.

KLIK HIER VOOR VOORBEELDEN VAN PERMANENTE MAKE UP

Denk je er ook aan om permanente make up voor je lippen te nemen? Wacht niet langer en contacteer Esthetica Ninove  voor meer informatie, kennismaking of een afspraak, je zult er blij om zijn. Kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met rond onze behandelingen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Check hier onze prijslijst

 

Tags:

Permanente Make-Up Oost-Vlaanderen  –  Permanente Make-Up Promo  –

© 2015 – Esthetica Ninove (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau