Permanente make up lippen

  • Home
  • Permanente make up lippen

Permanente make up lippen gezocht, ben je op de juiste plek beland. Onze lippen zijn uniek in hun soort en verdienen speciale aandacht als het gaat om make-up. Permanente make-up is niet alleen voor wenkbrauwen en oogleden, het is ook een geweldige optie om je lippen te accentueren en te corrigeren. Het resultaat? Prachtig uitziende lippen die tot wel vijf jaar, en vaak zelfs langer, blijven stralen.

Permanente make-up voor lippen is de perfecte manier om je lippen mooier te maken en jezelf een zelfverzekerd gevoel te geven. Met langdurige resultaten en de garantie van een natuurlijke uitstraling, is het een investering in je schoonheid en zelfvertrouwen die het zeker waard is. Kies voor permanente make-up lippen en geniet van prachtige lippen, elke dag opnieuw.

Het Geheim Achter Permanente make up lippen

Permanente make up lippen lijkt op het eerste gezicht op een tatoeage, maar het doel ervan verschilt aanzienlijk. Het is een luxe die, eenmaal ervaren, niet meer gemist kan worden. Je zou het zelfs een ‘lip tatoeage’ kunnen noemen, maar er is een belangrijk verschil tussen PMU en het tatoeëren van de lippen.

Bij het tatoeëren van de lippen worden de pigmenten diep in de huid ingebracht, wat resulteert in een levenslange aanwezigheid. Permanente make-up daarentegen gaat minder diep, waardoor de lipkleur na verloop van tijd vervaagt.

Permanente make-up is een trendy schoonheidstrend die de manier waarop we ons opma… eh, maquilleren, voorgoed heeft veranderd. Een van de meest populaire toepassingen van permanente make-up is op de lippen. In dit artikel duiken we dieper in op de wereld van permanente make-up voor de lippen en ontdekken we wat het precies is en waarom mensen er zo enthousiast over zijn.

Natuurlijke Schoonheid Met Permanente Make-up

Als je kiest voor permanente make-up voor je lippen, raden we aan om de lip liner subtiel naar de binnenkant te vervagen voor een nog mooier en natuurlijker resultaat. Dit zorgt ervoor dat je lippen er op elk moment van de dag perfect uitzien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bijwerken van je lippenstift.

Voordelen van Permanente Make-up voor Lippen

Nu je bekend bent met de basis van permanente make-up voor lippen, laten we eens kijken naar enkele van de voordelen:

Langdurige Resultaten

Het grootste voordeel van permanente make-up voor lippen is de duurzaamheid. Je kunt tot wel vijf jaar genieten van prachtig geaccentueerde lippen, zonder dagelijkse touch-ups.

Tijd Besparen

Met permanente make-up hoef je ’s ochtends geen tijd meer te besteden aan het aanbrengen van lippenstift. Je staat op met perfecte lippen, klaar om de dag te beginnen.

Zelfvertrouwen

Mooi gevormde en gekleurde lippen geven je een boost in zelfvertrouwen. Je zult je constant goed voelen over je uiterlijk.

Natuurlijke Uitstraling

Dankzij de subtiel vervagende lip liner ziet je permanente make-up er natuurlijk uit, alsof je van nature prachtige lippen hebt.

Permanente make up lippen lippen zorgt voor een mooiere mond

MTXX_MR20240316_110905395
MTXX_MR20240316_111104654
MTXX_MR20240317_212744700
MTXX_MR20240317_212907835
MTXX_MR20240318_000556000
MTXX_MR20240318_000650974
lippen voor
lippen na
lippen voor 2
lippen na 2

Het tekenen van de lippen via permanente make-up  geeft een natuurlijke aanvulling aan je gelaat, alsook een extra accent aan de lippen. Bij Esthetica Ninove kan je kiezen uit:

Lipliner, dit maakt duidelijke contouren van de mond. Men kan kiezen voor een fijn lijntje of een bredere lijn.

lippen ingeschaduwd, dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips, Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen. Het is de ideale methode voor lippen met weinig kleur.

De beste behandeling aan de betaalbare prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel Vlaanderen voor om een lipliner, lipcontour of full lips, heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste lip behandeling aan de scherpste prijs.

Denk je er ook aan om Permanente make up lippen te nemen? Wacht niet langer en contacteer Esthetica Ninove  voor meer informatie, kennismaking of een afspraak, je zult er blij om zijn. Kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met rond onze behandelingen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Check hier onze prijslijst

Wat is Permanente Make-up voor de Lippen?

Permanente make up lippen, ook wel bekend als lip-tatoeage of lipmicroblading, is een cosmetische procedure waarbij natuurlijke pigmenten in de huid van de lippen worden ingebracht om een langdurige kleur en definitie te creëren. Het doel is om de lippen er voller en aantrekkelijker uit te laten zien zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Waarom Kiezen Mensen voor Permanente Make-up voor de Lippen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor permanente make-up voor hun lippen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Langdurige Resultaten

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van permanente make-up voor de lippen is dat de resultaten langdurig zijn. In tegenstelling tot traditionele lippenstift die regelmatig moet worden bijgewerkt, blijft permanente make-up tot wel enkele jaren zitten.

2. Tijdbesparing

Met permanente lipmake-up hoeft u ’s ochtends niet langer kostbare tijd te besteden aan het aanbrengen van lippenstift. Uw lippen zien er altijd perfect uit, zelfs direct na het ontwaken.

3. Verbeterde Lipdefinitie

Permanente make-up kan helpen bij het verbeteren van de natuurlijke lipdefinitie. Dit is vooral gunstig voor mensen met dunne of onregelmatige lippen.

4. Zorgeloos Eten en Drinken

Met permanente make-up hoeft u zich geen zorgen te maken over vlekken of vervaagde lippenstift tijdens het eten of drinken. Uw lippen blijven er moeiteloos prachtig uitzien.

Hoe Verloopt de Procedure?

De procedure voor Permanente make up lippen omvat het inbrengen van natuurlijke pigmenten in de huid met behulp van een fijne naald. Voordat de behandeling begint, zal een getrainde en ervaren professional de gewenste kleur en vorm van uw lippen bespreken. Dit zorgt ervoor dat de resultaten aan uw verwachtingen voldoen.

Tijdens de behandeling kan er wat ongemak zijn, maar de meeste mensen ervaren slechts milde pijn. Na de procedure kunnen uw lippen enkele dagen wat gezwollen zijn, maar dit zal snel afnemen. Het duurt meestal enkele weken voordat de kleur volledig is genezen en gestabiliseerd.

Is Permanente Make-up voor de Lippen Veilig?

Over het algemeen is Permanente make up lippen veilig wanneer uitgevoerd door een goed opgeleide professional in een schone en hygiënische omgeving. Het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen waar u de procedure laat uitvoeren om eventuele risico’s te minimaliseren.

Permanente make up lippen is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar langdurige schoonheid en gemak. Met deze procedure kunt u genieten van prachtige lippen zonder de dagelijkse inspanning van het aanbrengen van lippenstift. Het is echter belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en een professionele, betrouwbare beoefenaar te kiezen als u besluit deze behandeling te ondergaan

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?