Electro-sonic gelaatsbehandelingen Environ

 • Home
 • Electro-sonic gelaatsbehandelingen Environ

Krachtige wetenschappelijk bewezen werking van de ingrediënten ter behandeling van veroudering, deshydratatie, gevoelig geïrriteerde huid, pigmentvlekken, coupé-rose, acné onzuivere huid,

Electro-sonic gelaatsbehandelingen Environ :

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C, hyaluronzuur en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Bij sonoforese is er 4000 % betere opname van de werkzame ingrediënten. Er ontstaat huidverjonging en nieuwe kracht door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat. Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels, huidbeschadiging en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.

Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering en huidbeschadiging.. De behandeling kan toegepast worden voor zonbeschadigde huid, huidveroudering, pigmentatie,  bovenliplijntjes,  kraaie pootjes, droge huid, littekens…

Krachtige wetenschappelijk bewezen werking van de ingrediënten

Vitamine A en C :

 • Normaliseren de celdeling en de opperhuid wordt dikker,  strakker en steviger.
 • Verhogen de immuniteit van de cellen, de huid wordt sterker tegen allerhande uitwendige als inwendige invloeden.
 • Geven een goede verdeling van pigment en verlichten en verhelderen bestaand pigment.  Pigmentvlekken worden gereduceerd.
 • Stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor gaan rimpels vervagen en wordt de huid verstevigd.
 •  Stimuleren de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd. De huid krijgt een gezonde en mooie huidstructuur.
 •  Geven een betere doorbloeding en de haarvaten worden sterker. Roodheid wordt gereduceerd.
 • Talgklierproductie wordt genormaliseerd.

Peptiden :

 • Boosten de productie van collageen en elastine en hyaluronzuur.
 • Verbeteren de kwaliteit van collageenvezels.
 • Beschermt collageen tegen beschadiging
 • Vult rimpels van binnen uit.
 • Maakt de huid zichtbaar gladder, voller en gelift.
 • Hydrateert intensief
 • Maakt de huid voller
 • Verbetert de elasticiteit.

Melanineherstel

Vit B3, Sepiwhite, Alfa-Arbutine, pro vit B5, AlpiniaWhite, bladextract van de Neemboom, bladextract van de Japanse sierkers,  … werken op verhelderen pigment en  controleren de vorming en verspreiding van melanine.

Onzuivere en acnéhuid

Tea Tree oil, salicylzuur, sarcosine, lactaatzuur, Syringa Vulgaris, ammonium lactaat , vit A, vit E, vit C, vit B3, pro-vit B3, acnacidol, ….houden ontstekingen onder controle, reguleren de talgproductie, wondhelend, …

Environ Cool Peel behandeling;

deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere   en gladde huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.

De cool peel is ideaal voor klanten met lijntjes, rimpels, dikke en ruwe huid , ook acné-huid, onzuivere huid met comédonen.

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN DE ENVIRON DF MACHINE

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN DE COOL PEEL VAN ENVIRON

PROFESSIONAL CONSUMENTENVIDEO

COOL PEEL KENMERKEN EN VOORDELEN

Behandelingen :

ENVIRON EERSTE CONSULTATIE:  75 MIN
CONSULTATION DISCOVERY  77 €

Je eerste Environ gelaatsbehandeling.
Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ESSENTIAL BEHANDELINGEN : 45-90 MIN

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de  professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor  het leven.

ESSENTIAL YOUTH RESET 95 € – 125 € met microneedlingpen

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST 88 € -117 €

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM   88 € – 117 €

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL 88 € – 117 € met microneedlingpen

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

FOCUS-ON BEHANDELINGEN : 30 MIN

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.  Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS-ON FROWN BEHANDELING 50 €

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

FOCUS-ON EYE BEHANDELING 50 €

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON TEXTURE BEHANDELING 45 €

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE BEHANDELING 45 €

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

FOCUS-ON BODY PROFILE (GELAAT & LICHAAM)  42 €

Deze krachtige, modellerende behandeling maakt komaf met de “sinaasappelhuid”. De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft.  Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.

ENVIRON COOL PEEL : 45-90 MIN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

YOUTH RENEW COOL PEEL 88 € – 120 €

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

MOISTURE BOOST COOL PEEL  88 €

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING COOL PEEL  88 €

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL  88 € – 115 €

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te  houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.

Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

VIBRANT-C MICRO PEEL    73 €

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?