Environ gelaatsverzorging

 • Home
 • Environ gelaatsverzorging

Environ gelaatsverzorging : Skin Care Environ

 

 1. Doel

Vitamine A is van essentieel belang voor de gezondheid van de huid.

Elke mens heeft tekort aan vitamine A, bijgevolg ontstaan huidproplemen vb droog, vet, pigment, roodheid, rimpels, onregelmatigheden, puistjes, verstopping poriën, vale huid.

 1. Oorzaken van te kort en afbraak van vitamine A

Natuurlijke veroudering (de huid verliest haar vermogen en het celregeneratieproces vertraagt), te veel UV (zonnestralen) zonder bescherming, slechte voedingspatronen, erfelijkheidsfactoren, roken, bepaalde medicatie, overmatig alcohol, weersinvloeden, stress, slechte levenskwaliteit …

 1. Dokter Fernandes : arts, chirurg, wetenschapper, pionier

Behoort bij de 5 beste plastisch chirurgen op wereldvlak heeft tal van  diepgaande wetenschappelijke onderzoekingen gedaan. Met veel passie en inzet ontwikkelde Dr Fernandes producten die de huid gezond en stralend houdt. Environ is momenteel wereldwijd gekend en hebben werelwijd prijzen awards behaald als beste en efficiënte producten. De geteste producten bevatten daadwerkelijk het beweerde vitaminen gehalte met label “Swiss Vitamin Instituut”

 1. Deze essentiïele voedingsstoffen

Moeten dagelijks worden aangevuld om een gezonde huid te bevorderen, de onderliggende oorzaken worden aangepakt om de huid te herstellen. De combinatie van vitamine A, antioxidanten en peptiden (in doeltreffende concentraties en formuleringen) garanderen zichtbare resultaten op de huid. Langzaam wordt de huid opgebouwd naar hogere dosis vitaminen, dit is een step-up systeem. Dit is om de huid stapsgewijs te laten wennen aan hogere dosereringen vitaminen A en C.

 1. Resultaten bij het gebruik van vitamine A

Alle huidfuncties herstellen zich; bevordering van collageen en elastine, betere verspreiding van pigment, talgproductie normaliseert, immuniteit verbetert, …

 1. Producten
 • Essential care : de essentiële basis voor een gezonde huid

Yout essentia A

Skin essentia A

Body essentia

 • Focus care : doelgericht behandelen

Youth (huidveroudering)

Moisture (gedeshydrateerde huid)

Comfort + (gevoelige huid)

Radiance + (gepigmenteerde huid)

Clarity + (huidgevoelig voor puistjes)

Skintech + (resultaten versterken)

Sun care (UV bescherming)

 1. Instituutbehandelingen

De huid boosten en versterken met Environ Professional behandelingen

Environ gelaatsverzorging

Environ Gelaatsverzorging

De Sleutel tot een Gezonde Huid op Elke Leeftijd.

Environ gelaatsverzorging ,ontdek de Kracht van Vitamine A en Andere Essentiële Vitamines

Environ staat bekend om zijn vermogen om de huid op elke leeftijd gezond te maken door het normaal functioneren te ondersteunen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige combinatie van vitamine A en andere vitamines.

Dagelijkse Bescherming tegen Afbraak van Vitamines

Het is geen geheim dat onze huid dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke factoren zoals licht en omgevingsinvloeden. Deze kunnen leiden tot afbraak van essentiële vitamines, waardoor de huid haar gezonde uitstraling verliest. Environ heeft dit probleem aangepakt door producten en een Environ gelaatsverzorging te ontwikkelen die deze tekorten aanvullen.

Het Unieke Vitamine A Stappensysteem

Een van de meest opvallende kenmerken van Environ is het unieke vitamine A stappensysteem. Dit systeem is ontworpen om de huid geleidelijk te laten wennen aan hoge doseringen vitamine A, waardoor maximale voordelen worden behaald zonder irritatie of overbelasting van de huid.

Optimale Huidgezondheid op Elke Leeftijd

Dankzij een Environ gelaatsverzorging kunnen mensen van alle leeftijden genieten van een optimale huidgezondheid. Of je nu in de twintig bent en strijdt tegen acne, of in de veertig en de eerste tekenen van veroudering wilt tegengaan, Environ heeft producten en behandelingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Environ biedt een uitgebreid assortiment aan producten en behandelingen die de huid gezond en stralend houden op elke leeftijd. Met het unieke vitamine A stappensysteem en de focus op het herstellen van de natuurlijke balans van de huid, is Environ de ultieme keuze voor wie streeft naar een jeugdige en gezonde uitstraling.

Environ gelaatsverzorging nodig? Maak een afspraak!

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?