Fractionaltherapie – Littekens en striemen

  • Home
  • Fractionaltherapie – Littekens en striemen

Fractionaltherapie

Fractionaltherapie voor littekens en striemen

Last van littekens of striemen? De Fractional Techniek is een nieuwe techniek waarmee wij littekens of striemen kunnen verminderen zonder een chirurgisch ingreep. Deze behandeling gebeurt met een apparaat waarbij de verkleefde huid van littekens of striemen dieper doorprikt wordt. Hierdoor worden er  heel veel groeifactoren  vrijgegeven (zoals collageen, elastine, ….),  waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt.  Deze techniek heeft super goede resultaten bij verkleefde littekens en bij diepliggende striemen.Littekens en striemen verdwijnen.

De Fractional Techniek  zorgt er echt voor dat de striae of litteken al na één behandeling duidelijk minder zichtbaar is.
De striae  vervaagt  met elke behandeling. (1 of 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van de ernst van de striae)
Thuis behandel je de huid met de roller voor gelaat of lichaam in combinatie met een serum op basis van colostrum en vitaminen

Fractionaltherapie met het micro-needlingapparaat voor de behandeling van littekens en striemen

Na het daverend succes van de fractionaltherapie
met Micro-Needlingapparaat presenteert Esthetica Ninove behandelingen om littekens en striemen weg te werken. De naalden gaan snel en  dieper en zijn zo goed als pijnloos dankzij een elektronische regeling.
De steriele micro-naaldjes voor éénmalig gebruik zijn gegroepeerd en doorprikken de huid op een regelbare diepte. De snelheid is eveneens variabel en wordt aangepast aan jouw huidtype en doel.
Doel van de elektrische Micro-Needlingapparaat  is de huid en de verkleefde verharde cellen van de littekens en striemen te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt. Hierdoor worden collageen type 1, elastine en herstellende celsubstanties aangemaakt waardoor de huid nieuwe gezonde huidcellen produceert door een snellere celdeling. Na de behandeling kunnen de slechte en oude huidcellen afschilferen De hoornlaag wordt nadien weer dun en mooi.
De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar. We verdoven de huid met een verdovende lotion, de huid wordt goed gereinigd, Vervolgens wordt het toestel op de huid gezet.
De nabehandeling thuis is zeer belangrijk.en efficiënt.

Als nabehandeling gebruik je een preparaat op basis van vitaminen of colostrum om de cellenvernieuwing te stimuleren.

Verbluffende resultaten

Resultaten zijn verbluffend snel
Er is een genezings- en herstel proces van 2 weken.
Na de behandeling mag je 1 week niet gaan zwemmen en geen zonnebank doen tot wanneer de huid goed hersteld is.
De behandeling kan pas na 1 a 2 maanden eventueel herhaalt worden, indien nodig.
Fractional Needling is geschikt voor littekens in het gelaat of het lichaam. De resultaten zijn ook verbluffend voor acné littekens en grove poriën
De resultaten van het Fractional Needlingapparaat zijn ook gegarandeerd bij de behandeling van striemen.
Welk resultaat mag ik verwachten?
Na 1 a 2 of 3 behandelingen is het gewenste resultaat bereikt.

Prijs  50€ / kwartier (kleinere littekens).

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?