Huidverbetering

Huidverbetering

Als u last hebt van huidproblemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne, oneffen huidstructuur, rokershuid, coupé-rose, , open poriën, bovenliplijntjes, frons en denkrimpel, striemen, littekens, steelwratjes, bloedblaartje…

Huidproblemen laten behandelen en verbeteren

Esthetica Ninove is een modern schoonheidssalon gespecialiseerd in huidbehandelingen en huidverbetering,. Wij werken met de nieuwste apparatuur en speciale producten die de huid verbeteren. Wij beginnen met luisteren naar uw problemen en stellen nadien de juiste behandeling voor. Rimpels, littekens, pigmentvlekken, coupé-rose, striemen,  …  kunnen vervelend zijn.  Wij kunnen dit probleem  verhelpen! 

Esthetica Ninove is sinds jaar en dag de referentie voor het behandelen van de huid. Wij werken met de nieuwste apparatuur en met speciale huidverbeterende producten. Kom langs en samen bepalen we welke huidverbetering behandeling het beste bij uw wensen past:

 

Huidverzorging is een van de belangrijkste onderdelen van de natuurlijke schoonheid, het maakt niet uit wat uw leeftijd, huidskleur of huidtype is. Bij Estetica Ninove streven wij ernaar om u te voorzien van alle middelen die u nodig hebt voor een goede verzorging van uw huid.

Wij werken met producten van Environ

Voor elk huidtype en voor jong tot oud heeft Environ producten in zijn assortiment.

Elk product is verrijkt met vitaminen en antioxidanten voor een jeugdige en frisse uitstraling.

Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen wij elke behandeling van Environ afstemmen op de behoefte van uw huid en uw huidconditie.

U kunt een uitstekende service in het verbeteren van de huid van ons verwachten, wij zullen u adviseren wat de beste behandelingen zijn voor uw huid. Onze behandeling is geslaagd wanneer u zich terug goed voelt in uw vel! Dat is huidverbetering met Esthetica Ninove.

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Bel: 0488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be

Huidverbetering passen we meestal toe om: Acné littekens te behandelen, rimpels te verwijderen, ouderdomsvlekken … Onze klanten komen uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brussels zelfd tot uit Antwerpen om hun huid te laten behandelen.