Bovenlip ontharen

  • Home
  • Bovenlip ontharen

Bovenlip ontharen

Bovenlip ontharenDe bovenlip is 1 van de meest geharste lichaamsdelen bij Esthitica Ninove. Wij zijn gespecialiseerd in permanente ontharing van bovenlip en andere delen van het gelaat.

Heel wat mensen hebben last van ongewenst haar op de bovenlip. De kleine haren die groeien op het gebied boven de lippen zijn erg vervelend voor vrouwen. Deze haren kunnen lang worden, dik en donker. Het probleem kan variëren van fijne kleine haartjes tot de verschijning van een snor. Voor mannen is het is normaal om gezichtshaar te hebben vooral op het gebied rond de lippen en de kin, bij vrouwen niet.  Jammer genoeg hebben heel wat vrouwen daar wel last van. Liphaar is het meest voorkomend probleem bij vrouwen en hoewel het onschadelijk is vormt het toch een gênant. gevoel.

Bovenlip definitief ontharen

Wanneer we spreken over gezichtshaar verwijderen bij vrouwen, denken we meteen aan de bovenlip ontharen.  Je kan dit laten waxen met strips maar het haar komt steeds terug. Als je kies voor laserbehandeling ben je definitief van de haren verlost. Een van de meest gevraagde behandelingen bij Esthetica Ninove is bovenlip  ontharen;

Permanent bovenlip ontharen

Bovenlip ontharing met laser is de enige permanente ontharing oplossing! Wij werken volgens de lasermethode van Novalight.  Het controlled pulsed light werkt volgens het principe van gecontrolleerde selectieve fotothermolyse, ook gecontroleerde xenon-lichttherapie genoemd. Het medisch apparaat “Novalight” is een xenonlicht voor de behandeling van ongewenste haargroei,ontsierende kleine adertjes, couperose, pigment- en ouderdomsvlekken en de stimulatie van eigen collageen.Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen.
De Novalight onderscheidt zich van het klassieke intensief gepulseerd licht systeem (IPL-systeem) door een golflengte van 900 nm tot 1800 nm uit te voeren (infrarood). Het klassiek IPL-systeem heeft een golflengte van 450 nm tot ongeveer 1200 nm.

bovenlip ontharenDe beste behandeling voor uw bovenlip aan de laagste prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel Vlaanderen om hun bovenlip te laten ontharen, heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Prijs definitieve ontharing bovenlip  Bovenlip 30 €

WIJ BIEDEN U DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE KLIK HIER VOOR ONZE ONTHARING PRIJZEN

Interesse in bovenlip ontharen? Contacteer ons voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in on instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met betrekking tot onze prijzen voor ontharen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

© 2015 – Esthetica Ninove (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?