Permanente eyeliner

  • Home
  • Permanente eyeliner

Permanente eyeliner

Wil je niet zonder eyeliner of andere make-up  de deur uit? Maar wil je ook niet ’s ochtends een kwartier voor de spiegel staan te tutten met je make-up? Dan is permanente eyeliner iets voor jou. Esthetica Ninove is zeer gekend in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten voor het toepassen van permanent eyeliner.

Zaakvoerster Martine is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanent eyeliner maar de mogelijkheid bestaat ook voor permanente make up wenkbrauwen (met haartjes ingetekende wenkbrauwen),  lippen …

KLIK HIER VOOR VOORBEELDEN VAN PERMANENTE MAKE UP

Permanente eyeliner is het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid.

Het aanbrengen van cosmetische tatoeage’s is meer dan een kunstje, het is een specialiteit.  Esthetica Ninove is sinds 1997  de referentie op het gebied permanente make-up, wij hebben meer dan 18 jaar ervaring met verschillende professionele scholingen en werken aan zeer scherpe prijzen.

Permanente make up ogen (eyeliner)

Een permanente eyeliner of een lijntje onder de ogen maken is niet eenvoudig, je kunt soms een half uur bezig zijn en dan moet het andere oog nog! Wil je gedefinieerde ogen hebben? Dan bieden wij de oplossing.

Permanente make-up eye-liner onder en boven – Voor en na

   Permanente make-up eye-liner onder en boven   Permanente make-up eye-liner onder en boven

                             VOOR                                                                           NA

 

Permanente eyelinerDankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor Permanente eyeliner, wenkbrauwen, hairstokes, full lips …  niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Contacteer ons

Denk je er ook aan om eyeliner permanent te laten plaatsen? Wacht niet langer en contacteer Esthetica Ninove  voor meer informatie, kennismaking of een afspraak, je zult er blij om zijn. Kom langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen.

Check hier onze prijslijst

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?