Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingenBij Esthetica Ninove kan je terecht voor verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen. Martine is een deskundige schoonheidsspecialiste die de huidverbeterende behandelingen volledig zal afstemmen op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype.

De behandelingsproducten van Environ, dat in ons salon gebruikt worden zijn van topkwaliteit en heel wat schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten over de hele wereld kozen net als wij voor deze doeltreffende producten.

De gezichtsbehandelingen van Esthetica Ninove zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Wij bieden enkele gezichtsbehandelingen aan die eventueel uit te breiden zijn met extra’s zoals make-up, permanente make-up, relaxatietherapie,  … Heel wat klanten combineren u een gezichtsbehandeling met een van onze massages!

Kijk voor meer info op onze pagina over huidproblemen

Prijzen manuele gezichtsbehandelingen kijk op onze prijslijst of klik hier

De speciale Sensitive gezichtsbehandeling is een milde en effectieve verzorging voor speciale huidbehoeften welke dermatologisch is getest. Kenmerken van de gevoelige huid worden verminderd. Ook word de huid blijvend gekalmeerd en in evenwicht gebracht. Speciaal voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid die weinig kan hebben zeer geschikt!

Deep Cleansing gezichtsbehandeling: Estheticians zorgen voor een goede reiniging door het tekenen van onzuiverheden onder de oppervlakte, meestal door middel van zeepvrije reinigingsmiddelen, maskers en extracties. Lijndienst is essentieel in het elimineren van bacteriën en diep congestie.

Deze gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op de rijpe, oudere huid boven de 65.

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Onthul een gladde, frisse, jeugdige huid

Een Medische peeling (skin Tech gebruiken we voor de behandeling van acne, rosacea, pigmentvlekken, littekens en anti-aging. Deze bestaat uit gecombineerde zuren en andere ondersteunende ingrediënten die de eiwitten tussen de dode cellen van de opperhuid oplossen. Dode huidcellen gaan sneller schilferen, waardoor de huid zich sneller vernieuwt, elastischer wordt en mooier van structuur. Het doel is om verstoppingen en ontstekingen tegen te gaan.

De beste producten tijdens uw gezichtsbehandeling

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor uzelf is, is het ook een echte oppepper voor uw gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan uw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In onze schoonheidssalon werken we met  Environ zodat u zeker weet dat uw huid verzorgd wordt door uitsluitend de beste werkstoffen.

gezichtsbehandelingenDe beste gezichtsbehandeling voor de laagste prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Interesse in één van onze huidverbeterende behandelingen? Contacteer ons voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in on instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met betrekking behandelingen en prijzen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Schoonheidsspecialist

Gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd door een schoonheidsspecialist. Hij of zij brengen verzorgende, ontspannende en cosmetische handeling uit op het gezicht en lichaam. Een schoonheidsspecialist verzorgt de huid, geeft een make-up of advies voor de behandeling van huidproblemen en geeft de klanten een persoonlijke, deskundige en hygiënische behandeling. Hij of zij voert gezichtsbehandelingen bijv. reiniging, dieptereiniging, acne en milia verwijderen, masker o.a crème/poeder, dagcrème en gezichtsmassage, het aanbrengen van crèmes, lotions of maskers, gezichtsmassage, wimpers en wenkbrauwen verven, make-up aanbrengen, etc. De specialist bespreekt de wensen van de klant en voert een huidanalyse uit en stelt een behandelingsplan op voor de klanten.

Meest bekeken pagina’s :

Huidverbetering  –  Dermato-pigmentatie  –  Environ  –  Electrocoagulatie  –  Medische peeling  –  Mesotherapie  –  Microneedling  –  Prijzen ontharen  –  Definitief ontharen mannen  –  Armen ontharen  –  Buik ontharen  –  Billen ontharen  –  Schouders ontharen  –  Borst ontharen  –  Rug ontharen  –  Oksels ontharen  –  Kin ontharen  –  Bikinilijn ontharen  –  Wenkbrauwen ontharen  –  Gezicht ontharen  –  Benen ontharen  – Laserontharing behandelingen  –  Bovenlip ontharen  –  Schoonheidsinstituut Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidssalon Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsinstituut Vlaams Brabant  –  Schoonheidssalon Vlaams Brabant  –  Schoonheidsspecialiste Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsspecialiste Vlaams Brabant  –  Acne littekens behandeling  –  Environ Aalst  –  Microdermabrasie (medische peeling)  –  Microdermabrasie  –  Permanente eyeliner  –  Gezichtsbehandeling  – Permanente make up wenkbrauwen  –  Permanente make up hairstrokes –  Permanente make up ogen  –  Permanente make up lippen

© 2015 – Esthetica Ninove (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau