Couperose behandeling prijs – kosten

  • Home
  • Couperose behandeling prijs – kosten

Couperose behandeling kosten of prijs gezocht?

Wat zijn Couperose behandeling kosten?

De prijs van een couperose behandeling varieert afhankelijk van het getroffen gebied en het aantal benodigde behandelingen. Voor een duidelijk beeld van de kosten per specifiek gebied, nodigen we je uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wat is couperose en waarom is behandeling belangrijk?

Couperose, hoewel onschuldig, kan voor ongemak zorgen vanwege de zichtbare adertjes op het gezicht, de hals en/of het decolleté. Het kan leiden tot gevoelens van onzekerheid. Gelukkig biedt Esthetica Ninove een effectieve couperose behandeling met lasertherapie om van dit probleem af te komen.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat door verzwakte vaatwanden en komt vooral voor bij mensen met een lichte huidskleur vanaf het dertigste levensjaar. Erfelijke factoren, roken, zwangerschap en medicatie kunnen het proces versnellen.

Is behandeling van couperose noodzakelijk?

Hoewel couperose onschuldig is, verdwijnt het niet vanzelf. Een zorgvuldige behandeling is dus noodzakelijk voor degenen die er vanaf willen. Factoren zoals zwangerschap en roken kunnen de aandoening verergeren.

Hoe werkt de couperose behandeling bij Esthetica Ninove?

Bij Esthetica Ninove bieden we een couperose behandeling met geavanceerde laser- en camouflagetherapie. Met behulp van het IPL-systeem op de Discovery Pico laser kunnen we vaatjes effectief en vrijwel pijnloos behandelen. Na elke sessie zul je een afname van zichtbare vaatjes ervaren.

Onderhoud na de behandeling

Jaarlijks onderhoud kan nodig zijn om verdere uitbreiding van couperose te voorkomen. Camouflagetherapie door een huidtherapeut kan ook helpen om ongewenste vaatjes te verbergen en het gewenste resultaat te behouden.

Door te kiezen voor een professionele couperose behandeling bij Esthetica Ninove, kun je snel en effectief afscheid nemen van dit ongemak en weer genieten van een egale huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend intakegesprek.

Couperose behandeling kosten / prijs

Couperose behandeling kosten prijs

Couperose of is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening, met name bij mensen met een lichte huid. De aandoening kenmerkt zich door rode vlekken in de vorm van  uitslag in het gezicht, voornamelijk op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd. Sommige mensen hebben het ook op de borst, de oren, in de nek of op de haargrens. Naast de rode vlekken kunnen ook puistjes te zien zijn. Vanwege deze puistjes wordt de aandoening ook wel acne couprose of rosacea genoemd. Couperose gaat helaas gaan ze niet vanzelf weg. Wil je Couperose laten behandelen? Dan zit je hier goed!

Wil je meer weten over de Couperose behandeling kosten of prijs? Informeer dan even bij Esthetica Ninove.

Meer informatie over couperose

Couperose komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, eigenlijk is het onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend en willen het laten behandelen. Sinds enkele jaren gebruiken wij lasertherapie en thermocoagulatie als behandelmethode. Bij de behandeling wordt er met een dunne naald in de huidaandoening geprikt. Vervolgens wordt er een radiofrequentie signaal gestuurd die zorgt dat de Couperose onmiddellijk verdwijnt. De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt als het verwijderen van haartjes.

Couperose behandeling kosten of prijs

Electrocoagulatie : Verwijderen van steelwratjes, coupé-rose, bloedblaartjes, …

Couperose behandeling kosten 30 € / kwartier

Ipl lichttherapie: Verwijderen van pigmentvlekken en coupé-rose

Couperose behandeling kosten 35 €/ vlek

Meer weten over couperose prijzen? Contacteer ons gerust.

Couperose verwijderen kan veilig en effectief

Het laseren van couperose  gebruiken we verschillen huidaandoeningen. Couperose is eigenlijk een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

Couperose wordt behandeld met speciale apparatuur

Blendapparaat Nova Blend iD

  • Verwijderen van teleangiectasiën, bloedblaren en couperose
  • Behandelen van spinnaevie en steelwratjes
  • Verwijderen van witte haartjes (blendmethode)

Na de behandeling

Na de Behandeling van bloedvaatjes zal de huid er rood uitzien vanwege de doorbloeding die is ontstaan. Dit is een normale reactie. De volgende dag kan dit zelfs nog erger zijn. Dit is een goede reactie van het lichaam omdat deze de behandelde bloedvaatjes aan het opruimen is. Daarna zal de roodheid langzaam afnemen en na 2-3 weken is het genezingsproces voltooid.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel of mail ons voor een Couperose behandeling kosten of prijs. U kunt voor alle vragen met betrekking tot het verbeteren van uw huid bij ons terecht. Contacteer ons via- 0488/07 30 75, mail: info@esthetica-ninove.be of kom even langs.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?