Couperose behandeling prijs

Zoek je een couperose  behandeling prijs? Informeer dan even bij Esthetica Ninove.

couperose behandelingCouperose of is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening, met name bij mensen met een lichte huid. De aandoening kenmerkt zich door rode vlekken in de vorm van  uitslag in het gezicht, voornamelijk op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd. Sommige mensen hebben het ook op de borst, de oren, in de nek of op de haargrens. Naast de rode vlekken kunnen ook puistjes te zien zijn. Vanwege deze puistjes wordt de aandoening ook wel acne couprose of rosacea genoemd. Couperose gaat helaas gaan ze niet vanzelf weg. Wil je Couperose laten behandelen? Dan zit je hier goed!

 

Meer informatie over couperose

Ccouperose voor en achterouperose komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, eigenlijk is het onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend en willen het laten behandelen. Sinds enkele jaren gebruiken wij lasertherapie en thermocoagulatie als behandelmethode. Bij de behandeling wordt er met een dunne naald in de huidaandoening geprikt. Vervolgens wordt er een radiofrequentie signaal gestuurd die zorgt dat de Couperose onmiddellijk verdwijnt. De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt als het verwijderen van haartjes.

Couperose prijzen

Electrocoagulatie : Verwijderen van steelwratjes, coupé-rose, bloedblaartjes, …

30 € / kwartier

Ipl lichttherapie: Verwijderen van pigmentvlekken en coupé-rose

35 €/ vlek

Meer weten over couperose prijzen? Contacteer ons gerust.

Couperose verwijderen kan veilig en effectief

Het laseren van couperose  gebruiken we verschillen huidaandoeningen. Couperose is eigenlijk een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

Couperose wordt behandeld met speciale apparatuur


elektrocoagulatieBlendapparaat Nova Blend iD

  • Verwijderen van teleangiectasiën, bloedblaren en couperose
  • Behandelen van spinnaevie en steelwratjes
  • Verwijderen van witte haartjes (blendmethode)

Na de behandeling

Na de Behandeling van bloedvaatjes zal de huid er rood uitzien vanwege de doorbloeding die is ontstaan. Dit is een normale reactie. De volgende dag kan dit zelfs nog erger zijn. Dit is een goede reactie van het lichaam omdat deze de behandelde bloedvaatjes aan het opruimen is. Daarna zal de roodheid langzaam afnemen en na 2-3 weken is het genezingsproces voltooid.

Informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel of mail ons voor een Couperose behandeling prijs. U kunt voor alle vragen met betrekking tot het verbeteren van uw huid bij ons terecht. Contacteer ons via 054/33 89 69 – 0488/07 30 75, mail: info@esthetica-ninove.be of kom even langs.

Terug naar HUIDVERBETERING

© 2016 – Esthetica Ninove (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau