Laserontharing behandelingen

  • Home
  • Laserontharing behandelingen

Laserontharing behandeling gezocht? Ben je niet tevreden met scheren, epileren of waxen om ongewenste haren te verwijderen? Kies dan voor laser ontharing, het is optie om te het overwegen. Laserontharing is een van de meest voorkomende behandeling bij Esthetica Ninove. Wij zijn gespecialiseerd in alle laser behandelingen om overtollige haargroei veilig en comfortabel en definitief te verwijderen.

Laserontharing is een effectieve en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei op het gezicht en lichaam. Met behulp van geconcentreerde lichtstralen kunnen de haarzakjes permanent worden beschadigd, waardoor de haargroei wordt verminderd of geëlimineerd. Hoewel laserontharing over het algemeen veilig is, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen waar u rekening mee moet houden. Als u geïnteresseerd bent in laserontharing, raden we u aan om een gekwalificeerde en ervaren professional te raadplegen voor een persoonlijk advies en behandeling.

Voordelen van een laserontharing behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. Lasers zijn nuttig voor het verwijderen van ongewenste haren uit het gezicht, benen, arm, oksels, bikinilijn, en andere gebieden.

De voordelen van laser ontharing omvatten:

Precisie. Lasers kunnen zich selectief richten op, grof haar terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft.
Snelheid. Elke puls van de laser kan met een fractie van een seconde een groot aantal haartjes tegelijk behandelen.  Kleine gebieden zoals de bovenlip kan worden behandeld in minder dan een minuut, en grote gebieden, zoals de rug of benen kan binnen tot een uur.

Laser ontharing is meer dan alleen ” de oplossing tegen ongewenste haargroei ”.  Het is een medische procedure die training vereist en moet uitgevoerd worden door mensen met ervaring.

Als u van plan bent een laser ontharing behandeling te ondergaan met je twee dagen voor de laser-behandeling de haren van het te behandelen gebied voorzichtig scheren. U mag niet epileren of harsen, want dan werkt de laser ontharingsbehandeling niet

Je moet ook enkele weken zonnen vermijden vóór en na de behandeling. Blootstelling aan de zon maakt laser ontharing minder effectief en maakt meer kans op complicaties na de behandeling. Wij raden aan dat u 3 weken voor en 1 week na de behandeling niet in de zon mag gaan zitten of liggen.

laserontharing

Laserontharing behandeling met Novalight

Ontharing met laser is de meest doeltreffende behandeling tegen ongewenst haar.  Wij werken volgens de lasermethode van Novalight.  Het controlled pulsed light werkt volgens het principe van gecontrolleerde selectieve fotothermolyse, ook gecontroleerde xenon-lichttherapie genoemd. Het medisch apparaat “Novalight” is een xenonlicht voor de behandeling van ongewenste haargroei,ontsierende kleine adertjes, couperose, pigment- en ouderdomsvlekken en de stimulatie van eigen collageen.Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen.
De Novalight onderscheidt zich van het klassieke intensief gepulseerd licht systeem (IPL-systeem) door een golflengte van 900 nm tot 1800 nm uit te voeren (infrarood). Het klassiek IPL-systeem heeft een golflengte van 450 nm tot ongeveer 1200 nm.

De beste laser ontharing behandeling aan de laagste prijs

Dankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten uit heel Vlaanderen voor een laserontharing, heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen.

Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Contact

Interesse in laserontharing behandelingen? Contacteer ons voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met betrekking tot onze prijzen voor ontharen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Onze klanten komen van overal in de Provincie Oost-Vlaanderen, o.a. uit : Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Brakel, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, De Pinte, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Horebeke, Knesselare, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Maarkedal, Melle, Merelbeke, Moerbeke,Nazareth, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele,Aaigem , Appels, Appelterre-Eichem, Asper, Baaigem, Baardegem, Balegem, Bavegem, Bevere, Denderhoutem, Denderwindeke, Dikkele, Dikkelvenne, Edelare,Elene , Elst, Ename, Erembodegem, Etikhove, Gijzenzele, Goeferdinge, Grotenberge,Hillegem, Idegem, Kwaremont, Landskouter, Lieferinge, Lierde, Maarkedal, Meerbeke, Michelbeke, Moorsel, Moortsele, Nederboelare, Nederbrakel, Nederename, Nederhasselt, Neigem,Nieuwenhove,Onkerzele, Okegem, Opbrakel, Overboelare, Outer, Overmere, Parike, Pollare,Petegem-aan-de-Schelde, Petegem-aan-de-Leie, Paulatem, Ressegem, Ruien, Scheldewindeke, Schendelbeke, Schorisse, Semmerzake, Sint-Antelinks,Sint-Denijs-Boekel, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Vurste, Voorde, Volkegem, Waarbeke, Welden,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Woubrechtegem, Zarlardinge, Zegelsem, Zwalm, Zevergem, Zomergem.

 

Alles over ontharen met de Laser: Een permanente oplossing voor ongewenste haargroei

Ontharen met laser is een revolutionaire methode om voorgoed afscheid te nemen van het gedoe met scheren, harsen of epileren. Maar wat houdt laserontharing precies in en hoe werkt het? In dit artikel zullen we alle belangrijke aspecten van laserontharing bespreken, van de procedure zelf tot het resultaat en de mogelijke bijwerkingen.

Hoe werkt Ontharen met laser?

Ontharen met laser maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen om de haarzakjes te verwarmen en te vernietigen, waardoor de haargroei permanent wordt verminderd. Tijdens de behandeling wordt het laserlicht geabsorbeerd door het pigment in de haar, waarna de warmte wordt overgebracht naar het haarzakje. Dit proces zorgt ervoor dat het haarzakje beschadigd raakt en uiteindelijk niet langer in staat is om nieuwe haren te produceren.

Het resultaat van laserontharing

Naarmate de behandelingen vorderen, zult u merken dat de haargroei op het behandelde gebied geleidelijk afneemt. De haren die teruggroeien zijn vaak dunner en lichter van kleur, waardoor ze minder opvallen. Het uiteindelijke resultaat van laserontharing is een langdurige vermindering van haargroei, met sommige mensen die zelfs volledig haarvrije zones bereiken.

Wie komt in aanmerking voor Ontharen met laser?

Ontharen met laser is over het algemeen het meest effectief bij mensen met een lichte huid en donkere haren, omdat het laserlicht beter wordt geabsorbeerd door het pigment in de haar. Mensen met een donkere huid of lichte haren kunnen nog steeds profiteren van laserontharing, maar kunnen mogelijk meer behandelingen nodig hebben om hetzelfde resultaat te bereiken.

Populaire behandelgebieden

Ontharen met laser kan op vrijwel elk deel van het lichaam worden toegepast waar ongewenste haargroei optreedt. Enkele van de meest populaire behandelgebieden zijn:

  • Benen: Laserontharing van de benen is een populaire keuze voor vrouwen die een gladde, haarvrije huid willen zonder de noodzaak van regelmatig scheren of harsen.

  • Oksels: Voor veel mensen zijn de oksels een bron van frustratie vanwege de snelle haargroei en de gevoeligheid van het gebied. Laserontharing biedt een langdurige oplossing voor dit probleem.

  • Schaamstreek: Laserontharing van de schaamstreek wordt steeds populairder, omdat het een effectieve en langdurige methode is om ongewenste haargroei in dit gevoelige gebied te behandelen.

  • Rug: Vooral voor mannen kan overmatige haargroei op de rug een bron van zelfbewustzijn zijn. Laserontharing biedt een permanente oplossing voor dit probleem, waardoor mannen zich zelfverzekerder kunnen voelen over hun lichaam.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel Ontharen met laser over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen waar u rekening mee moet houden, waaronder:

  • Roodheid en zwelling: Direct na de behandeling kan er sprake zijn van milde roodheid en zwelling op het behandelde gebied. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.

  • Huidirritatie: Sommige mensen kunnen last krijgen van tijdelijke huidirritatie, zoals jeuk of een branderig gevoel. Dit kan worden behandeld met kalmerende crèmes of lotions.

  • Veranderingen in huidskleur: In zeldzame gevallen kunnen er veranderingen optreden in de pigmentatie van de huid, zoals lichte of donkere vlekken. Deze bijwerking is meestal van voorbijgaande aard, maar het is belangrijk om uw behandelaar op de hoogte te stellen als u dergelijke veranderingen opmerkt.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?