Couperose- En Pigment Behandeling

  • Home
  • Couperose- En Pigment Behandeling

Laserbehandeling

LaserbehandelingLaserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid.

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

Laserontharing met laserbehandeling is pijnloos

Ter behandeling van coupé-rose en pigmentvlekken d.m.v. zichtbaar licht van het spectrum.

laserbehandelingHet medisch apparaat “Novalight” is een xenonlicht voor de behandeling van ongewenste haargroei,ontsierende kleine adertjes, couperose, pigment- en ouderdomsvlekken en de stimulatie van eigen collageen.
Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen.
De Novalight onderscheidt zich van het klassieke intensief gepulseerd licht systeem (IPL-systeem) door een golflengte van 900 nm tot 1800 nm uit te voeren (infrarood). Het klassiek IPL-systeem heeft een golflengte van 450 nm tot ongeveer 1200 nm.

Na de behandeling van coupé-rose kan de huid lichtrood verkleuren. Dit verdwijnt na 24 uur.
Na de behandeling van pigmentvlekken verkleurd ze donkerbruin en zal er een korstje vormen dat later zal afvallen.

Er zijn 2 tot 5 behandelingen nodig om de 3 weken. Resultaten zichtbaar vanaf de eerste behandeling.

25 € per kaak of vlek

 

Terug naar HUIDVERBETERING

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?