Schoonheidssalon uitbreiden met een veranda

  • Home
  • Page
  • Schoonheidssalon uitbreiden met een veranda

Lees hier tips voor het starten van een schoonheidssalon. Als u overweegt een schoonheidssalon te openen, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen voordat u de sprong waagt. Deze factoren omvatten de kosten van het bedrijf, de locatie, en de apparatuur die nodig is. Hieronder vindt u tips voor het starten van een schoonheidssalon. U kunt ook meer te weten komen over Bedrijfsstructuur en Locatie.

Je schoonheidssalon uitbreiden met een veranda is een oplossing als je meer ruimte wilt toevoegen aan uw schoonheidssalon. Het is een goed idee om deze uit te breiden met een veranda of woonuitbreiding.  Zoek je een moderne veranda bekijk dan zeker even de mogelijkheden van Willems veranda. De twee belangrijkste materialen van een Willems veranda zijn aluminium en glas.

Kosten van het openen van een schoonheidssalon

De kosten voor het opzetten van een schoonheidssalon zijn afhankelijk van de grootte en de uitrusting. Een grotere salon zal meer benodigdheden en ruimte nodig hebben om meer klanten in te plannen. Daarnaast is een verzekering voor een schoonheidssalon noodzakelijk. Dit beschermt de eigenaar tegen rechtszaken, verlies van eigendommen en medische rekeningen. De kosten van een schoonheidssalonverzekering variëren van 450 tot 2200 euro per jaar.

Het starten van een schoonheidssalon vereist een grote kapitaalinvestering. Een minimum van 90.000 dollar is nodig om te openen. Dit bedrag omvat echter niet de kosten van huur, nutsvoorzieningen, stortingskosten of beoordelingen van advocaten. Het is ook belangrijk om een reservebudget van ten minste twee tot drie maanden uitgaven bij te houden. Ook kan het enkele maanden duren voordat de salon winst maakt.

Naast het startkapitaal moet een salonhouder investeren in een gebouw. Dit kan duur zijn, omdat er een hypotheek voor nodig is. De huur kan ook snel oplopen, dus het is belangrijk om de gemiddelde huurprijzen in het gebied te onderzoeken en dienovereenkomstig te budgetteren. De kosten van een gebouw variëren afhankelijk van de grootte en de locatie.

Bij het opzetten van een schoonheidssalon is het cruciaal om een solide ondernemingsplan te hebben. Een solide plan helpt u de kosten van verschillende aspecten van het runnen van een bedrijf, met inbegrip van marketing, te identificeren. Met een gedegen ondernemingsplan kunt u verstandige beslissingen nemen over het aantrekken van kapitaal en onverwachte financiële verrassingen voorkomen.

Een ander belangrijk aspect van het starten van een schoonheidssalon is marketing. Hoewel mond-tot-mondreclame kan helpen om een gestage stroom nieuwe klanten te genereren, heb je meer nodig dan alleen goede recensies om een solide reputatie op te bouwen. Dit kan worden gedaan door middel van e-mail marketing, social media marketing, en een flyer. E-mailmarketing vergt echter een investering van ongeveer $2.000, die gemakkelijk kan worden gecompenseerd door besparingen uit een vast inkomen.

Afhankelijk van uw locatie en andere details, kunnen de kosten voor het opzetten van een schoonheidssalon variëren van 15.000 tot meer dan 100.000 dollar. Opstartkosten omvatten een gebouw, apparatuur, benodigdheden, zakelijke verzekeringen, licenties en vergunningen. Daarnaast zijn er lopende kosten om rekening mee te houden, zoals hypotheekbetalingen, verzekeringen en verlengingen van vergunningen.

Benodigde apparatuur

Als u van plan bent om een schoonheidssalon te beginnen, zijn er een paar essentiële onderdelen van de apparatuur die u nodig hebt. Ten eerste heb je een shampooruimte nodig. Kies er een waar twee tot drie stylisten in passen, en zorg ervoor dat de kom compatibel is met de stoel van elke stylist. Bovendien heb je stoelen nodig die geschikt zijn voor verschillende soorten klanten. Koop ook shampoorekels met rubberen lippen, dat vermindert nekkrampen tijdens het proces.

Een ander ding dat u moet overwegen is de locatie. Als u in het stadscentrum bent, zult u meer klanten zien dan op een bedrijventerrein in de buitenwijken. U kunt ook gebruikt gereedschap kopen voor een goedkopere prijs. Het is ook belangrijk om het budget te bepalen. Het budget moet de initiële en lopende kosten van het bedrijf dekken. De bedrijfskosten kunnen tot 80% van uw totale inkomsten uitmaken, dus u moet genoeg geld hebben om uw bedrijf in stand te houden.

Vervolgens moet u beslissen over het soort diensten dat u van plan bent aan te bieden. De meeste schoonheidssalons bieden hairstyling en basishuidverzorging aan. Als u van plan bent hairstyling diensten aan te bieden, dan moet u investeren in een goede stoel, scharen en föhns. Ben je van plan je te richten op huidverzorging, dan moet je ook investeren in lasermachines en gezichtsbedjes. Ook moet je zonnebank stations.

De volgende stap in het starten van een schoonheidssalon is naar de schoonheidsschool gaan. Een schoonheidsschool kan je de basis van het bedrijfsleven leren en je helpen een baan te vinden. Zorg ervoor dat je controleert op accreditatie en arbeidsbemiddeling. Of het nu geaccrediteerd is of niet, je moet rekening houden met de kosten en de cursus waarin je geïnteresseerd bent. Vergeet echter niet dat zelfs de meest glamoureuze baan ter wereld hard werk en toewijding vereist om het succesvol te houden.

Hoewel het starten van een schoonheidssalon duur kan zijn, is het mogelijk om geld te besparen door gebruikte of voorzichtig gebruikte salonapparatuur te kopen. Je moet er wel voor zorgen dat je voldoende financiële middelen hebt voor de opstartkosten. Ook moet je rekening houden met je ondernemingsplan en COVID-begeleiding voordat je dure salonapparatuur aanschaft.

Bent u van plan om een veranda, pergola, woonuitbreiding of een ander type uitbouw te plaatsen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Willems tuinkamers en veranda’s, want wij staan je graag met raad en daad bij!

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?