Methodes om een frisse adem te creëren

Heb je nog wel eens te maken met een wat minder frisse adem? Dan wil je dat natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen maar niet ieder middel dat daarvoor op de markt gebracht wordt werkt even goed voor iedereen. Wat de een nu eenmaal prettig vindt om te gebruiken hoeft dat nog niet zo voor de ander te zijn. Daarom is er een ruime keuze in middelen die halitose tegen gaan. Als je hier last van hebt betekent dit dat je structureel een slechte adem hebt. Best vervelend maar als je het op de juiste manier aanpakt bestrijd je de oorzaken en krijg je binnen korte tijd een veel frissere adem.

 

Keuze uit diverse producten die een slechte adem tegengaan

Als je halitose of een slechte adem wilt tegengaan kun je daarbij kiezen uit diverse middelen. Hierbij kun je denken aan tandpasta, druppels voor je neus, speciale pastilles, kauwgom of een middel om je mond goed te reinigen. Omdat iedereen anders is zal het ene middel beter bij je passen en meer effect hebben dan het andere dus is het zaak dat je een middel kiest dat jou bevalt en dat de oorzaak goed aanpakt. Weet je niet goed wat je het beste kunt kiezen? Lees de volgende tekst dan eens goed door zodat je weet wat de verschillende mogelijkheden zijn.

 

Kies voor Oxyd-8 tandpasta

Als je kiest voor tandpasta kijk dan eens wat je allemaal met de speciale Oxyd-8 tandpasta kunt bereiken. Voordeel van deze tandpasta ten opzichte van andere merken is dat er geen chemicaliën, agressieve en kunstmatige stoffen worden gebruikt die werken tegen een slechte adem. De tandpasta is gemaakt op basis van actieve zuurstof die er niet alleen voor zorgt dat de adem frisser wordt maar pakt ook meteen de oorzaak van de slechte adem aan. Je tanden en tandvlees worden goed verzorgd met de tandpasta en doordat je meer speeksel aanmaakt voorkom je een droge mond en dring je de slechte adem terug.

 

Kies voor de TonsilFresh Nasal Sinus Drops

Wordt de slechte adem veroorzaakt door de amandelen in de neus? Dan kun je ook kiezen voor neusdruppels om dit tegen te gaan. Een slechte adem zit weliswaar in je mond maar de oorzaak daarvan kan ook in je neus liggen. Als je neus te veel slijm aanmaakt kan dit eveneens een slechte adem veroorzaken. Het aanmaken van meer slijm dan normaal kan verschillende oorzaken hebben zoals een allergie of verkoudheid. Heb je daardoor tevens een slechte adem? Dan kun je het beste voor de neusdruppels kiezen. De bacteriën die door het neusslijm worden meegebracht naar de mond worden zo tegengegaan en zo krijg je meteen een frissere adem.

 

Kies voor Dr. Katz Lozenges

Een slechte adem is niet alleen voor jezelf vervelend maar kan ook door anderen als niet prettig ervaren worden. Ben je niet in de gelegenheid om je tanden te poetsen of even te spoelen? Dan kunnen speciale pastilles ook een oplossing bieden. De pastilles (dit zijn gewoon zuigtabletjes) dragen op drie manieren bij aan een betere geur en smaak in je mond. De tabletjes hebben een mandarijn met mintsmaak waardoor de vieze smaak in de mond voorkomen wordt. De pastilles bevatten zink, zuurstof en xylitol en geen toegevoegde suikers. Door deze ingrediënten wordt de slechte adem bij de bron aangepakt en niet alleen verdoezeld. De pastilles zorgen er ook voor dat je meer speeksel aanmaakt waardoor je mond minder droog wordt en goed beschermd wordt. Ook zo voorkom je het ontstaan van een slechte adem.

 

Kies voor Moist-R® kauwgom

Ook door het gebruik van kauwgom kun je een slechte adem tegengaan. Kies je voor Moist-R® kauwgom dan zijn daar geen kunstmatige zoetstoffen of suikers aan toegevoegd, noch conserveringsmiddelen. De kauwgom is op natuurlijke basis gemaakt en werkt door middel van actieve zuurstof. De kauwgom bevat xylitol op basis van berkenhars en is daarmee volledig natuurlijk. Er zijn veel soorten kauwgom op de markt die voor een frissere adem kunnen zorgen maar deze maskeren de geur slechts voor korte tijd. De Moist-R® kauwgom pakt het probleem echter bij de bacteriën die de bron vormen aan.

 

Kies voor de Tongue Cleaning Kit

Als je je mond goed wilt reinigen kun je daar een speciaal pakket voor aanschaffen zoals de Tongue Clean Kit. Hiermee kun je je tong goed schoonmaken en zorg je er ook meteen voor dat je adem fris blijft, tot wel 24 uur na gebruik. Met de OraBrush tongreiniger uit het pakket maak je eerst je mond goed schoon, waarna je de OraGel kunt inzetten om je tong te ontsmetten. Om vervolgens nog lange tijd van een frisse adem te kunnen genieten neem je wat California Breath Tongdruppels. Zo heb je niet alleen een goed schone tong en mond maar loop je ook geen risico op een slechte adem.

 

Kies voor Oravall mondwater

Je mond kun je goed reinigen met mondwater. De meeste mensen gebruiken dit na het tandenpoetsen en het is in tal van soorten te koop. Veel soorten mondwater zorgen wel voor een (tijdelijk) frisse mond maar maskeren slechts je adem. Kies je voor Oravall mondwater dan kun je de oorzaak van een slechte adem aanpakken waardoor deze ook beter bestreden wordt en je er op den duur minder last van hebt. De slechte adem of een vieze smaak in je mond kan bijvoorbeeld ontstaan nadat je iets gegeten hebt maar de oorzaak ligt doorgaans bij de bacteriën in je mond. Deze komen in je mond voor omdat daar weinig zuurstof is. Gebruik je het Oravall mondwater dan spoel je je mond met een vloeistof die rijk is aan actieve zuurstof. Op die manier wordt je mond wat vochtiger en zorgt de zuurstof er meteen voor dat de bacteriën geen kans meer krijgen. Doordat je mond meer in balans komt wordt ook de slechte adem beter bestreden.

 

Kies voor de Tonsil Fresh Cupping Glass

Een slechte adem kan ook veroorzaakt worden door zogenaamde amandelstenen. Dit zijn brokjes die doorgaans in je keelamandelen zitten en die door de aanwezige bacteriën een slechte of vieze smaak in je mond geven. Heb je last van dergelijke amandelstenen? Dan is dat niet alleen lastig maar je wilt er ook geen vieze adem van krijgen. De stenen kun je zelf eenvoudig verwijderen met behulp van een TonsilFresh Cupping Glass. Dit is een pipet en een bal waarin je knijpt waarmee je de steentjes eenvoudig verwijdert. De pipet plaats je op de amandelen en als je vervolgens in het balletje knijpt worden de steentjes weggezogen.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?