Wennen aan de eerste keer haarextensies

Vrouwen die al jaren haarextensies dragen, zijn er helemaal aan gewend. Zij voelen zich kaal als ze geen haarextensies dragen. Vrouwen die voor het eerst extensies gaan dragen, moeten hier nog ontzettend aan wennen. Het is belangrijk hier rekening mee te houden als je voor het eerst haarextensies neemt. Wat voor extensies je ook in je haar laat zetten: je moet hier langere tijd flink aan wennen. Lees meer over haarextensies op: https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions

 

Wennen aan je lange haren

Veel vrouwen laten haarextensies zetten om hun haren te verlengen. Als jij je haar ook laat verlengen met extensies, is het zeker even wennen als je deze net in je haar hebt zitten. Je bent het gewend dat je haar vrij kort is, maar nu heb je ineens een lange bos haar. Zeker als je je haar wil wassen of in een staart wil doen, voelt dit even raar.

 

Wennen aan je volume

Heb je van jezelf vrij dun en/of plat haar? Dan moet je ook even wennen aan het extra volume dat je krijgt met jouw haarextensies. Ben je het bijvoorbeeld gewend de hele dag aan je haar te zitten, zodat je meer volume krijgt? Dan is het even wennen dat dit niet meer nodig is.

 

Wennen aan het gewicht

Waar je absoluut rekening mee moet houden als je net haarextensies in je haar hebt laten zetten, is dat je kapsel nu een stuk zwaarder is dan voorheen. Het maakt niet uit wat voor soort haarextensies je hebt laten zetten: alle haarextensies zorgen voor extra gewicht op je hoofd. Je bent vrij snel aan die extra lengte en dat extra volume gewend, maar het wennen aan extra gewicht kan wel wat langer duren.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?