Waarom een haartransplantatie

Het word steeds vaker een serieus probleem. Haaruitval…  We gebruiken de verkeerde producten en klagen eerder dan dat we er serieus aan werken. Ondertussen spelen er andere factoren af en vindt je wellicht minder motivatie om er überhaupt nog werk van te maken.

Gelukkig zijn er genoeg opties en kunnen we binnen enkele stappen een eind maken aan haaruitval. Heb je wel eens gedacht aan een haartransplantatie? Bij een haartransplantatie wordt je eigen haar weggenomen van plaatsen waar nog voldoende haar aanwezig is, de zogenaamde donorgebieden. Vanaf hier wordt het haar teruggeplaatst op plaatsen waar minder of geen haar zit. Het eindresultaat ziet er zeer natuurlijk uit en is vaak niet te onderscheiden van natuurlijke haargroei.

Het mag dan wel eng klinken maar het plaatsen van een harttransplantatie is sneller gedaan dan gedacht. Daarnaast is het resultaat binnen enkele maanden te zien en kun je hier in de toekomst nog jaren van genieten. Lekker op straat lopen zonder enkele schaamte dus.

Met de technologische ontwikkelingen zijn zichtbare littekens geen factoren meer waar we ons nog zorgen voor moeten maken. Behandelingen worden met de jaren mee steeds beter waardoor resultaten ook mooier en natuurlijker ogen.

Door stijgende concurrentie, zijn de prijzen over het algemeen lager geworden waardoor een bezoekje in het buitenland voor een specialist steeds vaker voor komt. Haartransplantatie behandelingen in Turkije vallen dan ook enorm in de smaak. Met de enorme gastvrijheid en de zorg die er word aangeboden begin je zorgeloos aan je behandeling. Dat willen we natuurlijk allemaal.

Tot slot brengt het beginnen van een haartransplantatie behandeling vele voordelen met zich mee. Lekker je zelfvertrouwen opbouwen is dan ook het uitgangspunt waar we voor gaan.

 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?