Rimpels laten behandelen – Rimpelbehandeling

 • Home
 • Rimpels laten behandelen – Rimpelbehandeling

Rimpels laten behandelen, dan zit je goed bij Esthetica Ninove.  Rimpelbehandeling is mogelijk voor vele vormen: kleine rimpels, grote rimpels, oppervlakkige rimpels en diepe rimpels.

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces, maar velen zoeken naar effectieve manieren om ze te verminderen of zelfs te elimineren. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die kunnen helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels. Hier zijn enkele van de meest effectieve opties:

Rimpels laten behandelen – Rimpelbehandeling

Het “youth Essentia” gamma en “skin Essentia” gamma van “Environ” zorgt voor verbluffende resultaten.

Wat is de oorzaak huidveroudering, rimpels?

Het zijn vrije radicalen in de huid die de cellen beschadigen. Ze breken ook de vitaminen af, die noodzakelijk zijn voor een gezonde huid. Vrije radicalen ontstaan door UV-stralen(zonlicht), ongezonde voeding(roken, te veel alcohol, te veel fastfood,…) stress, hormoonschommelingen(menopauze), ongezonde levensstijl(onvoldoende rust, …), bepaalde DNA structuren(erfelijkheidsfactoren) , klimatologische factoren (vb hitte, te veel wind, koude,…)

Hierdoor dalen de celfuncties, met huidproblemen, rimpels en huidveroudering als gevolg.

De fibroblasten (cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine) in de dermis, zijn beschadigd. Ze produceren minder collageen, elastine en GAG’s (glycosaminoglycanen,  de suikers die het vocht in de huid bewaren). De huid zakt door, verslapt, rimpels verschijnen. De hoornlaag wordt dikker en de celdeling in de basaalcellenlaag in de dermis vermindert. Hierdoor gaat de huid doorzakken, verslapt en gaat rimpels vertonen.

Welke rimpelbehandeling?

Rimpelbehandeling anti-aging, huidveroudering, rimpels

Deze rimpelbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

Vitamine A en C :

 • normaliseren de celdeling en de opperhuid wordt dikker.
 • verhogen de ummuniteit van de cellen.
 • geven een goede verdeling van pigment en verlichten en verhelderen bestaand pigment.
 • stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor gaan rimpels vervagen en wordt de huid verstevigd.
 •  stimuleren de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd.
 •  geven een betere doorbloeding en de haarvaten worden sterker. Roodheid wordt gereduceerd.

Peptiden :

 • Boosten de productie van collageen en ealastine en hyaluronzuur.
 • Verbeteren de kwaliteit van collageenvezels.
 • Beschermt collageen tegen beschadiging
 • Vult rimpels van binnen uit.
 • Maakt de huid zichtbaar gladder, voller en gelift.
 • Hydrateert intensief
 • Maakt de huid voller
 • Verbetert de elasticiteit.

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Deze Cool Peel rimpelbehandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

 • Stimuleert het vrijkomen van groeifactoren waardoor de huid strakker wordt en lijntjes en rimpels vervagen.
 • Stimuleert de productie van collageen  type 1(dat je terug vind in jonge huid)
 • Epidermale groeifactoren zorgen voor een betere celvernieuwing van de keratinocyten
 • Stimuleert de vorming van nieuwe bloedvaten
 • Celdeling van de fibroblasten wordt gestimuleerd

Microneedling :

Micro Needling rimpelbehandeling therapie is een behandelprocedure waarbij met een naaldenroller de huid op een gecontroleerde wijze en met vooraf bepaalde diepte wordt doorprikt om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De naaldjes verwonden de lederhuid om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Het doel van een Micro Needling rimpelbehandeling is het behalen van een structurele en duurzame huidverbetering en te zorgen voor een betere productopname. Diep herstellende wetenschappelijk bewezen ingrediënten  zoals colostrum, vitaminen, peptiden worden op deze manier dieper in de huidlagen gebracht.  Micro Needling is daardoor een vorm van meso therapie en de penetratie is 200 x beter.

Mesotherapie :

Mesotherapie  is de zuivere en  veilige vorm van huidverbetering en geeft al na één behandeling resultaat. Het is een  anti-aging techniek voor het bestrijden van rimpels.

Bij Mesotherapie wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van hyaluronzuur bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi…behandelt. Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling.
Resultaat blijft 2 jaar.

Wat is Mesotherapie

Bij Mesotherapie voor huidverjonging  wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van actieve ingredïënten zoals  hyaluronzuur en/of een combinatie van krachtige vitamines en anti-oxydanten, nieuwe kracht aan de huid gegeven. Er ontstaat huidverjonging door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.
Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering.
Het insluizen kan ook gebeuren met lage frequente sonoforese (apparaat) waardoor er 4000 % betere opname is van werkzame ingrediënten in de huid.
De rimpelbehandeling kan toegepast worden voor gelaat, bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, …

Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling. Mesotherapie kan ook dienen als aanvulling op bestaande gelaatsbehandelingen.

Heeft u last van rimpels die u storen? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor Rimpels laten behandelen. We bekijken dan samen welke behandeling het beste bij uw huid past.

Maak een afspraak

Rimpels laten behandelen?  Wilt u meer weten over onze rimpelbehandeling? Contacteer ons voor een afspraak. Bel 488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be.
Onze klanten komen voor Rimpels laten behandelen uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant en heel wat andere delen van Vlaanderen.

Er zijn verschillende effectieve behandelingen beschikbaar voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Of je nu kiest voor injecties, lasertherapie of huidverzorgingsproducten, het is belangrijk om met een gekwalificeerde professional te werken om de beste resultaten te behalen. Met de juiste behandelingen en zorg kan een jeugdige, stralende huid binnen handbereik zijn.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?