Permanente make up Dendermonde

 • Home
 • Permanente make up Dendermonde

Permanente make up Dendermonde gezocht? Alles wat je moet weten over Permanente Make-up in Dendermonde

Permanente make-up is een trend die steeds populairder wordt, vooral onder mensen die er altijd op hun best uit willen zien, zonder daar elke dag veel tijd aan te besteden. Voor diegenen die in de buurt van Dendermonde wonen en op zoek zijn naar professionele permanente make-up diensten, is Esthetica Ninove dé bestemming bij uitstek. Hier bij Esthetica Ninove streven we naar perfectie in elk detail van onze dienstverlening, en dat geldt ook voor onze permanente make-up behandelingen.

Waarom kiezen voor Permanente Make-up Dendermonde?

Permanente make-up biedt tal van voordelen voor mensen die er altijd op hun best uit willen zien, zelfs in drukke tijden. Met permanente make-up hoef je je nooit meer zorgen te maken over het aanbrengen van eyeliner, wenkbrauwpotlood of lippenstift, omdat deze al perfect zijn aangebracht en blijven, zelfs na het douchen, zwemmen of sporten.

Bij Esthetica Ninove begrijpen we dat permanente make-up een persoonlijke keuze is en daarom bieden we een uitgebreide consultatie aan voordat we met de behandeling beginnen. Tijdens deze consultatie bespreken we jouw wensen en verwachtingen, evenals eventuele vragen of zorgen die je hebt over de behandeling. Ons team van ervaren professionals zal ervoor zorgen dat je je volledig op je gemak voelt voordat we beginnen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van permanente make-up.

Onze PMU Diensten

Bij Esthetica Ninove bieden we een uitgebreid scala aan permanente make-up diensten in Dendermonde, waaronder:

 • Permanente Eyeliner: Perfect aangebrachte eyeliner die je ogen accentueert en je een heldere en wakkere uitstraling geeft, zonder dat je elke dag opnieuw hoeft aan te brengen.
 • Permanente Wenkbrauwen: Geef je wenkbrauwen de perfecte vorm en dichtheid met onze permanente wenkbrauwbehandelingen, die zorgen voor een natuurlijke en gedefinieerde look.
 • Permanente Lippen: Geniet van prachtig gevormde en gekleurde lippen met onze permanente lippenbehandelingen, die je lippen voller en levendiger maken.

Onze permanente make-up behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en getalenteerde professionals die streven naar perfectie in elk detail. We maken gebruik van hoogwaardige pigmenten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt, die tot wel 5 jaar mooi blijven.

Waarom kiezen voor Esthetica Ninove voor Permanente Make-up Dendermonde?

Bij Esthetica Ninove streven we naar absolute perfectie in elk aspect van onze dienstverlening, en dat geldt ook voor onze permanente make-up behandelingen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen voor permanente make-up in Dendermonde:

 • Ervaring en Expertise: Ons team van ervaren professionals heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van permanente make-up behandelingen en beschikt over de expertise en vaardigheden om de best mogelijke resultaten te leveren.
 • Individuele Aandacht: We begrijpen dat permanente make-up een persoonlijke keuze is en daarom bieden we een uitgebreide consultatie aan waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en eventuele vragen of zorgen beantwoorden.
 • Hoogwaardige Producten: We maken gebruik van alleen de hoogste kwaliteit pigmenten en materialen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt die langdurig mooi blijven.
 • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je permanente make-up behandeling bij Esthetica Ninove.

Als je op zoek bent naar professionele permanente make-up diensten in de buurt van Dendermonde, dan ben je bij Esthetica Ninove aan het juiste adres. Onze ervaren professionals staan klaar om je te helpen de perfecte look te bereiken die bij jou past, met resultaten die tot wel 5 jaar mooi blijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek de voordelen van permanente make-up bij Esthetica Ninove.

Permanente Make-up Dendermonde

Promotieprijzen Permanente make up Dendermonde

 • Eyeliner onder 95 €
 • Eyeliner boven 95 €
 • Dikke eyeliner met zwenk 120 €
 • Eyeliner onder en boven 190 €
 • Wenkbrauwen hairstrokes 220 €
 • Powder Brows 220 €
 • Wenkbrauwen mesjes techniek 220 €
 • Lipcontour 190 €
 • Full-lips 250 €
 • Bijwerken permanente make up 35 € (prijs van het naaldje en de producten) gebeurt binnen de 2 maand, indien nodig.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Permanente make up is  het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?