Micropigmentatie haar

 • Home
 • Micropigmentatie haar

Micropigmentatie haar gezocht? Estetica Ninove biedt haarsimulatie aan, een zeer doeltreffende oplossing als je kampt met (gedeeltelijke) kaalheid, uitdunnend haar of een ongelijke haargroei.

Micropigmentatie haar de oplossing voor kaalheid

In tegenstelling tot haartransplantatie is Micropigmentatie haar of haarsimulatie een niet-chirurgische behandeling. We maken gebruik van speciale micro-haar naaldjes die speciaal ontwikkeld zijn voor de simulatie van haarstoppels of verdichting van de haren doormiddel van haartjes te simuleren op de huid. Zo bootsen we haarfollikels na om het uiterlijk van een natuurlijke haarinplant te creëren. Na de behandeling is je hoofdhuid donkerder, zodat het lijkt alsof je kortgeschoren haar of een vollere haardos hebt. De gebruikte pigmenten voor MHP of scalp pigmentation SMP worden op maat gemaakt van de bestaande haren zodat hier steeds een natuurlijk haartje word gesimuleerd op de hoofdhuid , de pigmenten voor micro haar pigmentatie zijn volledig bio afbreekbaar en bevatten een speciaal eiwit dat het pigment snel vastzet in de huid om een scherper stoppel simulatie te verkrijgen.

Micropigmentatie haar of ook MHP genoemd is een laatste nieuwe ontwikkeling op gebied van oplossingen voor mensen met haarproblemen of dun haar.

Micropigmentatie haarMicropigmentatie haar  Ideaal voor diegene

 • Een ‘perfecte’ geschoren look wensen
 • Littekens wensen te verbeteren
 • Die over onvoldoende donorgebied beschikken voor een goed haartransplantatie resultaat
 • Het optische effect van een haartransplantatie met 20-50%  wensen te verhogen zonder chirurgie
 • Snel eindresultaat wensen (2-3 dagen).
 • Afkerig zijn van een haartransplantatie/chirurgie
 • Geen pruik wensen
 • Dunner wordend haar niet langer dagelijks te wensen camoufleren met hulpmiddeltjes
 • Die te jong zijn voor een haartransplantatie

Contact

Wilt u meer info of onmiddellijk een afspraak voor Micropigmentatie haar bel ons: 054/33.89.69 of 0488/07.30.75. Mail ons: info@esthetica-ninove.be of vul het contactformulier in op onze website

Meer info

Micropigmentatie haar wordt ook wel permanente make-up genoemd. Het is een methode waarmee je hypoallergene pigmenten in de eerste laag van de huid worden aangebracht. Dit wordt aangebracht door middel van een hele dunne naald. Ondanks dat het vaak met tatoeëren wordt vergeleken, is micropigmentatie heel wat anders dan het aanbrengen van een tatoeage.  De apparatuur die wordt gebruikt is erg fijn. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van andere pigmenten en andere technieken dan bij tatoeëren. Daarnaast is het veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?