Huidstriemen verwijderen is de specialiteit van Esthetica Nnove. Wij werken volgens de Fractional Techniek

Huidstriemen verwijderen met de Fractional Techniek

Huidstriemen verwijderenHeb je Last van littekens of striemen? De Fractional Techniek is een nieuwe techniek waarmee wij littekens of striemen kunnen verminderen zonder een chirurgisch ingreep. Deze behandeling gebeurt met een apparaat waarbij de verkleefde huid van littekens of striemen dieper doorprikt wordt. Hierdoor worden er heel veel groeifactoren vrijgegeven (zoals collageen, elastine, ….), waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Deze techniek heeft super goede resultaten bij verkleefde littekens en bij diepliggende striemen.Littekens en striemen verdwijnen.

De Fractional Techniek zorgt er echt voor dat huidstriemen verwijderen en de striae of litteken al na één behandeling duidelijk minder zichtbaar is.De striae vervaagt met elke behandeling. (1 of 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van de ernst van de striae). Thuis behandel je de huid met de roller voor gelaat of lichaam in combinatie met een serum op basis van lactaatzuur en vitaminen.

Behandelen van striemen

Na het daverend succes van de fractionaltherapie met Micro-Needlingapparaat presenteert Esthetica Ninove behandelingen om littekens en striemen weg te werken. De naalden gaan snel en dieper en zijn zo goed als pijnloos dankzij een elektronische regeling. De steriele micro-naaldjes voor éénmalig gebruik zijn gegroepeerd en doorprikken de huid op een regelbare diepte. De snelheid is eveneens variabel en wordt aangepast aan jouw huidtype en doel zodat huidstriemen verwijderen.

Verbluffende resultaten

Resultaten zijn verbluffend snel
Er is een genezings- en herstel proces van 1 a 2 weken.
Na de behandeling mag je 1 week niet gaan zwemmen en geen zonnebank doen tot wanneer de huid goed hersteld is.
De behandeling kan pas na 1 a 2 maanden eventueel herhaalt worden, indien nodig.
Fractional Needling is geschikt voor littekens in het gelaat of het lichaam. De resultaten zijn ook verbluffend voor acné littekens en grove poriën
De resultaten van het Fractional Needlingapparaat zijn ook gegarandeerd bij de behandeling van striemen.
Welk resultaat mag ik verwachten?
Na 1 a 2 of 3 behandelingen is het gewenste resultaat bereikt.

Contact

Voor huidstriemen verwijderen zit je goed bij Esthectica Ninove, na de zwangerschap, gewichtsschommelingen, pubertijd of hormonale stoornis komen striemen dikwijls voor.  Contacteer ons voor een afspraak bel 054/33.89.69 – 0488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be

Wat zijn huidstriemen

Huidstriemen of striae zijn onderhuidse uitrekkingen van de lederhuid bedekt met een geplooide opperhuid. De naam komt van het Latijnse ‘striae’, dat “strepen” betekent. Ter hoogte van de striemen zijn de lichaamshaartjes verdwenen en wordt geen talg of zweet afgescheiden. De collageenweefsels van de huid zijn slap en soms gebroken. In het begin hebben de striemen een roze of paarsachtige kleur. Daarna worden ze bleker en vormen parelmoerachtige lijntjes, die soms enkele centimeters lang kunnen zijn en enkele millimeters breed.

Striae zijn strepen die op de huid van het lichaam kunnen ontstaan wanneer de huid een snelle groei kent. Het bekendste voorbeeld is dat van striae op de buik van een vrouw tijdens een zwangerschap, de zogenaamde zwangerschapsstriemen. Ze kunnen echter ook ontstaan op borsten of dijen als deze sneller groeien dan de huid kan bijhouden.