Huidstriemen verwijderen

  • Home
  • Huidstriemen verwijderen

Huidstriemen verwijderen met de Fractional Techniek

Heeft u last van ongewenste littekens of striemen die uw huid ontsieren? Bij Esthetica Ninove hebben we de oplossing voor u: de Fractional Techniek. Deze revolutionaire methode stelt ons in staat om littekens en striemen te verminderen zonder dat daar een chirurgische ingreep aan te pas komt. Met behulp van geavanceerde apparatuur prikken we de verkleefde huid dieper door, waardoor talloze groeifactoren zoals collageen en elastine worden vrijgegeven. Het resultaat? Een verbeterde huidstructuur en een zichtbare vermindering van littekens en striemen.

Hoe werkt de Fractional Techniek?

Bij de Fractional Techniek wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd Micro-Needlingapparaat, dat speciaal is ontworpen om littekens en striemen effectief aan te pakken. De naaldjes van het apparaat gaan snel en diep de huid in, maar dankzij een elektronische regeling is de behandeling vrijwel pijnloos. Bovendien zijn de naaldjes steriel en voor eenmalig gebruik, waardoor hygiëne en veiligheid gegarandeerd zijn.

Voordelen van de Fractional Techniek

  • Verbeterde huidstructuur: Door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, zorgt de Fractional Techniek voor een verbeterde huidstructuur en een egalere teint.
  • Zichtbare resultaten: Al na één behandeling zijn littekens en striemen duidelijk minder zichtbaar. Naarmate het aantal behandelingen vordert, vervagen de striemen steeds meer.
  • Pijnloos en veilig: Dankzij de elektronische regeling en steriele naaldjes is de behandeling vrijwel pijnloos en volkomen veilig.
  • Geschikt voor alle huidtypen: De snelheid en diepte van de naaldjes kunnen worden aangepast aan uw huidtype en specifieke behoeften, waardoor de behandeling geschikt is voor alle huidtypen.

Huidstriemen verwijderen op maat

Bij Esthetica Ninove geloven we in een persoonlijke aanpak voor Huidstriemen verwijderen. Daarom stellen we voor elke cliënt een behandelplan op maat op, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en verwachtingen. Afhankelijk van de ernst van de littekens of striemen, kan het aantal benodigde behandelingen variëren. Onze ervaren specialisten begeleiden u gedurende het hele proces en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Thuisbehandeling voor optimaal resultaat

Om het beste resultaat te behalen, adviseren wij u om de behandeling in onze kliniek te combineren met een thuisbehandeling. Hiervoor bieden wij een speciale roller aan voor zowel het gelaat als het lichaam, in combinatie met een serum op basis van lactaatzuur en vitaminen. Deze thuisbehandeling zorgt ervoor dat de resultaten van de Fractional Techniek worden geoptimaliseerd en dat u kunt genieten van een egale en stralende huid.

Verbluffende Resultaten Met Fractional Needling Voor Huidstriemen

Huidstriemen verwijderen

Snel Herstel Met Fractional Needling

Resultaten behalen die echt indruk maken, dat is wat je kunt verwachten met fractional needling voor het behandelen van huidstriemen. Het proces van genezing en herstel is opmerkelijk snel, met zichtbare verbeteringen binnen slechts 1 tot 2 weken na de behandeling. Na de procedure is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals niet zwemmen en geen zonnebank gebruiken gedurende minstens 1 week, totdat de huid volledig is hersteld. Deze relatief korte herstelperiode maakt fractional needling een aantrekkelijke optie voor diegenen die snelle en effectieve resultaten willen zien.

Geschiktheid en Effectiviteit

Fractional needling is bijzonder effectief gebleken voor het Huidstriemen verwijderen, vooral in het gezicht en op het lichaam. Of het nu gaat om acnelittekens, grove poriën of striemen veroorzaakt door zwangerschap, gewichtsschommelingen of hormonale veranderingen, de resultaten zijn verbluffend. Het Fractional Needlingapparaat biedt gegarandeerde verbeteringen, zelfs na slechts 1 tot 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van de ernst van de striemen.

Wat Zijn Huidstriemen?

Huidstriemen, ook wel bekend als striae, zijn onderhuidse uitrekkingen van de lederhuid die bedekt zijn met een geplooide opperhuid. Deze strepen ontstaan wanneer de huid een snelle groei doormaakt, waardoor het onderliggende collageenweefsel van de huid uitrekt en soms zelfs breekt. In eerste instantie hebben huidstriemen een roze of paarse kleur, maar na verloop van tijd vervagen ze tot bleke lijnen die parelmoerachtig van aard zijn. Striae kunnen voorkomen op verschillende delen van het lichaam, waaronder de buik, borsten en dijen, en worden vaak geassocieerd met periodes van snelle gewichtstoename, zoals tijdens de zwangerschap.

Behandeling Bij Esthectica Ninove

Voor diegenen die op zoek zijn naar effectieve behandelingen voor striemen of Huidstriemen verwijderen, biedt Esthectica Ninove de perfecte oplossing. Of het nu gaat om striemen na de zwangerschap, gewichtsschommelingen, puberteit of hormonale stoornissen, ons team van professionals staat klaar om individueel afgestemde behandelingen aan te bieden die verbluffende resultaten opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe fractional needling uw huid kan transformeren.

Contactgegevens

Voor meer informatie over het Huidstriemen verwijderen en het boeken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Esthectica Ninove via telefoon op 0488/073.075 of via e-mail op info@esthetica-ninove.be. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen op weg naar een gladdere, stralendere huid.

Bij Esthetica Ninove zijn we gespecialiseerd in Huidstriemen verwijderen met behulp van de Fractional Techniek. Onze geavanceerde behandelingen zijn veilig, effectief en bieden zichtbare resultaten. Wilt u ook afscheid nemen van ongewenste littekens en striemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?