Huidverjonging door lasersbehandeling

Esthetica Ninove is gespecialiseerd in laser behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging met als doel het behouden van een gezonde huid en de beschadigde huid te herstellen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en speciale producten die de huid verbeteren en verjongen.

Huidverbetering en huidverjonging door middel van laser

Esthetica Ninove  werkt met de laserapparatuur van Novalight. Het licht wordt geselecteerd met bepaalde golflengtes door speciale filters en het wordt op een volledig pijnloze manier op de huid geflitst.
Deze technologie is sneller dan laser, geeft minder nevenwerkingen en kan meer huidtypes behandelen. Een laserbehandeling van Novalight is de  oplossing voor huidverbetering.

Een laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen, het  bindweefsel in de huid en zorgt voor een mooie jonge en stralende huid. Het aantal sessies die nodig zijn hangt af van huid per huid  Het resultaat  is een verjonging van de huid.

Verjongen en verbeteren van uw huid

Esthetica Ninove is sinds jaar en dag de referentie voor de verbetering en verjonging van de huid.  Kom langs en samen bepalen we welke huidverbetering uw nodig heeft voor een doeltreffende huidverjoning :

 

Schoonheidsspecialiste Martine biedt voor elk huidprobleem een passende oplossing. Wij starten met een intake gesprek en na analyse van uw huid gaan we de passende behandelingen bepalen.

Contacteer ons voor een afspraak

Bel: 054/33.89.69 – 0488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be

Meeste bekeken pagina’s:

Huidverbetering  –  Dermato-pigmentatie  –  Environ  –  Electrocoagulatie  –  Medische peeling  –  Mesotherapie  –  Microneedling  –  Prijzen ontharen  –  Definitief ontharen mannen  –  Armen ontharen  –  Buik ontharen  –  Billen ontharen  –  Schouders ontharen  –  Borst ontharen  –  Rug ontharen  –  Oksels ontharen  –  Kin ontharen  –  Bikinilijn ontharen  –  Wenkbrauwen ontharen  –  Gezicht ontharen  –  Benen ontharen  – Laserontharing behandelingen  –  Bovenlip ontharen  –  Schoonheidsinstituut Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidssalon Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsinstituut Vlaams Brabant  –  Schoonheidssalon Vlaams Brabant  –  Schoonheidsspecialiste Oost-Vlaanderen  –  Schoonheidsspecialiste Vlaams Brabant  –  Acne littekens behandeling  –  Environ Aalst  –  Microdermabrasie (medische peeling)  –  Microdermabrasie  –  Permanente eyeliner  –  Gezichtsbehandeling