Haartransplantatie door haar scalp pigmentatie

 • Home
 • Haartransplantatie door haar scalp pigmentatie

Haartransplantatie gezocht? Esthetica Ninove biedt haarsimulatie aan, een zeer doeltreffende oplossing als je kampt met (gedeeltelijke) kaalheid, uitdunnend haar of een ongelijke haargroei en het behandelen van littekens.

HAARTRANSPLANTATIE DOOR HAAR SCALP PIGMENTATIE

Haar scalp pigmentatie is een manier om voorgoed met kaalheid af te rekenen. Door hypoallergene biologische pigmenten in de bovenste huidlaag aan te brengen, wordt de hoofdhuid van nieuwe haarstoppels voorzien die niet van natuurlijke stoppels te onderscheiden zijn. deze methode is zeer efficiënt  en veel goedkoper dan Haartransplantatie

Micropigmentatie haar of ook MHP genoemd is een laatste nieuwe ontwikkeling op gebied van oplossingen voor mensen met haarproblemen of dun haar.

haartransplantatieHaar scalp pigmentatieis ideaal voor diegene

 • Een ‘perfecte’ geschoren look wensen
 • Littekens wensen te verbeteren
 • Die over onvoldoende donorgebied beschikken voor een goed haartransplantatie resultaat
 • Het optische effect van een haartransplantatie met 20-50%  wensen te verhogen zonder chirurgie
 • Snel eindresultaat wensen (2-3 dagen).
 • Afkerig zijn van een haartransplantatie/chirurgie
 • Geen pruik wensen
 • Dunner wordend haar niet langer dagelijks te wensen camoufleren met hulpmiddeltjes
 • Die te jong zijn voor een haartransplantatie

 

 

Hoe gebeurt een haar scalp pigmentatie?

Met een speciaal apparaat waaraan een naald vast zit, worden kleine hoeveelheden kleurstof puntsgewijs geïnjecteerd op de vooraf gemarkeerde hoofdhuid. Op die manier ontstaan kleine stipjes die eruit zien als normale haarstoppels.  De pigmenten kunnen permanent of semipermanent (tijdelijk) zijn.

 

Hair Rescue program :

Is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben. Het maakt de haardos geleidelijk voller.

Contact

Wilt u meer info of onmiddellijk een afspraak voor haar scalp pigmentatie bel ons: 054/33.89.69 of 0488/07.30.75. Mail ons: info@esthetica-ninove.be of vul het contactformulier in op onze website

Meer info

Haar scalp pigmentaie is de oplossing tegen kaalheid en veel eenvoudiger dan haartransplantatie, het wordt ook wel permanente make-up genoemd. Het is een methode waarmee je hypoallergene pigmenten in de eerste laag van de huid worden aangebracht. Dit wordt aangebracht door middel van een hele dunne naald. Ondanks dat het vaak met tatoeëren wordt vergeleken, is micropigmentatie heel wat anders dan het aanbrengen van een tatoeage.  De apparatuur die wordt gebruikt is erg fijn. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van andere pigmenten en andere technieken dan bij tatoeëren. Daarnaast is het veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?