Blijvende make-up

  • Home
  • Blijvende make-up

Blijvende make-up

blijvende make up Het plaatsen van blijvende make-up is meer dan een kunstje, het is een vak voor specialisten. Martine De Dobbeleer van Esthetica Ninove is sinds sinds 1999 een referentie op het gebied van blijvende Make-up. Als regentes schoonheidszorgen baat ze al 30  jaar haar schoonheidssalon uit en beoefen ze al 23 aar permanente make-up met verschillende professionele scholingen. Make-up die blijft bestaat al zeer lang, maar wordt de dag van vandaag alleen maar populairder. Dat komt omdat de apparatuur en de pigmenten altijd maar beter en beter worden en doordat er steeds nieuwe technieken ontstaan. We denken hierbij hairstroke en full lips, waarvoor u ook terecht kan in ons salon te Ninove. Wij infomeren u hier op onze website over de mogelijkheden van Permanente Make-Up.

Er altijd stralend uitzien met blijvende make-up

Wil jij er altijd stralend en verzorgd uitzien, kies dan voor een blijvende oplossing. Met blijvende make up brengen we pigment in net onder de huid. Zo zetten we eyeliners boven of onder, verfraaien we wenkbrauwen (hairstroke techniek) en accentueren we lippen. Ook full lips permanente make up behoort tot de mogelijkheden bij Esthetica Ninove. Blijvende make up is ideaal voor vrouwen die veel sporten, dansen, zwemmen, of niet tegen cosmetica kunnen.

Profiteer van onze aantrekkelijke acties en promoties voor blijvende make up.

Ogen onder 95 € i.p.v. 150 €
Boven 95 € € i.p.v. 150 €
Dikke eyeliner met zwenkje: 125 € i.p.v. 180 €
Onder en boven 190 € i.p.v. 300 €
Wenkbrauwen hairstrokes (prachtig natuurlijk resultaat) 200 € i.p.v. 300 €
Wenkbrauwen schaduwtechniek 200 € i.p.v. 300 €
Wenkbrauwen mesjes techniek 200 € i.p.v. 300 €
Lippencontour 190 € i.p.v. 300 €
Full-lips 290 € i.p.v. 400 €
Dermatopigmentatie littekens vanaf 60 €

Bijwerking permanente make-up 35 € (prijs van het naaldje en de producten) gebeurt binnen de 2 maand, als het nodig is.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

KLIK HIER VOOR VOORBEELDEN VAN PERMANENTE MAKE UP

De beste behandeling voor make-up aan betaalbare prijs

blijvende make upDankzij onze aantrekkelijke prijsstelling komen onze klanten  voor blijvende  make-up niet alleen uit de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Roosdaal, Lennik, Gooik, Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Herne, Galmaarden, Lierde, Horebeke, Zwalm, Ronse, Wetteren, Affligem, Asse, Liedekerke, Denderleeuw, Opwijk, Ternat, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Erpe-Mere… maar uit heel Vlaanderen. Heel wat mensen kiezen voor onze ervaring en betaalbare prijzen. Bij Esthetica Ninove ben je verzekerd van de beste behandeling aan de scherpste prijs.

Contacteer ons

Denk je er ook aan om blijvende make up te nemen? Wacht niet langer en contacteer Esthetica Ninove  voor meer informatie, kennismaking of een afspraak, je zult er blij om zijn. Kom vrijblijvend langs in ons instituut, wij beantwoorden al uw vragen en geven wat meer uitleg over onze behandelingen. U kan meer info krijgen met rond onze behandelingen en indien gewenst onmiddellijk  een afspraak maken.

Check hier onze prijslijst

 

Esthetica Ninove (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?