Voor behandeling littekens gezicht zit je goed bij Esthetica Ninove.  Last van littekens? De Fractional Techniek is een nieuwe techniek waarmee wij littekens of striemen kunnen verminderen zonder een chirurgisch ingreep. Deze behandeling gebeurt met een apparaat waarbij de verkleefde huid van littekens of striemen dieper doorprikt wordt. Hierdoor worden er heel veel groeifactoren vrijgegeven (zoals collageen, elastine, ….), waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Deze techniek heeft super goede resultaten bij verkleefde littekens en bij diepliggende striemen littekens en striemen verdwijnen.

Behandeling littekens gezicht met De Fractional Techniek

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat perfect voor behandeling littekens gezicht.

De oplossing voor littekens in het gezicht

Behandeling littekens gezicht Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt. De Fractional Techniek zorgt er echt voor dat de striae of litteken al na één behandeling duidelijk minder zichtbaar is.De striae vervaagt met elke behandeling. (1 of 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van de ernst van de striae).

Waarom een litteken in het gezicht laten verwijderen

Een litteken in het gezicht maakt heel veel mensen onzeker. Veel mensen schamen zich ervoor en hebben het gevoel dat ze daardoor vaak  worden bekeken. Het is uiteraard mogelijk om littekens te laten verdwijnen.

Verbluffende resultaten

Behandeling littekens gezicht door Fractional Needling biedt snel verbluffende resultaten
Er is een genezings- en herstel proces van 1 a 2 weken.
Na de behandeling mag je 1 week niet gaan zwemmen en geen zonnebank doen tot wanneer de huid goed hersteld is.
De behandeling kan pas na 1 a 2 maanden eventueel herhaalt worden, indien nodig.
Fractional Needling is geschikt voor littekens in het gelaat of het lichaam. De resultaten zijn ook verbluffend voor acné littekens en grove poriën
De resultaten van het Fractional Needlingapparaat zijn ook gegarandeerd bij de behandeling van striemen.
Welk resultaat mag ik verwachten?
Na 1 a 2 of 3 behandelingen is het gewenste resultaat bereikt.

Contacteer ons

Voor meer info over behandeling littekens gezicht contacteer ons voor een afspraak bel 054/33.89.69 – 0488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be

Wat is een litteken?

Een litteken ontstaat na een ernstige huidbeschadiging die dieper is gegaan dan de opperhuid. Littekens kunnen ontstaan na een operatie, ongeval en ook na acne. Het lichaam maakt weefsel aan om de wond te dichten. Dit weefsel is littekenweefsel en bestaat uit bindweefsel. Omdat de onbeschadigde huid een andere structuur heeft, valt het litteken op. Bij kleine wondjes zal het litteken uiteindelijk vanzelf vervagen, maar er zijn ook littekens die niet vanzelf vervagen. Vooral littekens in het gezicht zijn erg vervelend. Sommige mensen schamen zich er zodanig voor dat ze hierdoor in hun alledaagse leven worden belemmerd.

Er zijn verschillende methodes om iets aan ongewenste littekens te doen. Invasieve methodes zijn onder andere (cosmetische) operaties, steroïdeninjecties, radiotherapie, cryotherapie, lasertherapie of de Fractional Techniek.

Bewaren

Bewaren