Anti-aging behandeling

  • Home
  • Anti-aging behandeling

Anti-aging behandeling gezocht, dan zit je goed bij Esthetica Ninove.  Een Anti-aging behandeling  is mogelijk voor vele vormen: kleine rimpels, grote rimpels, oppervlakkige rimpels en diepe rimpels.

Effectieve anti-aging behandelingen zijn van vitaal belang voor het behoud van een jeugdige uitstraling en het bestrijden van tekenen van veroudering. Met de juiste behandelingen en huidverzorgingsroutine kunt u uw huid verjongen en een stralende gloed behouden.

Welke Anti-aging behandeling is er mogelijk?

Het “youth Essentia” gamma en “skin Essentia” gamma van “Environ” zorgt voor verbluffende resultaten.

Wat is de oorzaak van huidveroudering, rimpels?

Het zijn vrije radicalen in de huid die de cellen beschadigen. Ze breken ook de vitaminen af, die noodzakelijk zijn voor een gezonde huid. Vrije radicalen ontstaan door UV-stralen(zonlicht), ongezonde voeding(roken, te veel alcohol, te veel fastfood,…) stress, hormoonschommelingen(menopauze), ongezonde levensstijl(onvoldoende rust, …), bepaalde DNA structuren(erfelijkheidsfactoren) , klimatologische factoren (vb hitte, te veel wind, koude,…)

Hierdoor dalen de celfuncties, met huidproblemen, rimpels en huidveroudering als gevolg.

De fibroblasten (cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine) in de dermis, zijn beschadigd. Ze produceren minder collageen, elastine en GAG’s (glycosaminoglycanen,  de suikers die het vocht in de huid bewaren). De huid zakt door, verslapt, rimpels verschijnen. De hoornlaag wordt dikker en de celdeling in de basaalcellenlaag in de dermis vermindert. Hierdoor gaat de huid doorzakken, verslapt en gaat rimpels vertonen.

Anti-aging behandeling huidveroudering, rimpels

Deze Anti-aging behandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

Krachtige wetenschappelijk bewezen werking van de ingrediënten.

Vitamine A en C :

normaliseren de celdeling en de opperhuid wordt dikker.
verhogen de ummuniteit van de cellen.
geven een goede verdeling van pigment en verlichten en verhelderen bestaand pigment.
stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor gaan rimpels vervagen en wordt de huid verstevigd.
stimuleren de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd.
geven een betere doorbloeding en de haarvaten worden sterker. Roodheid wordt gereduceerd.

Peptiden :

Boosten de productie van collageen en ealastine en hyaluronzuur.
Verbeteren de kwaliteit van collageenvezels.
Beschermt collageen tegen beschadiging
Vult rimpels van binnen uit.
Maakt de huid zichtbaar gladder, voller en gelift.
Hydrateert intensief
Maakt de huid voller
Verbetert de elasticiteit.

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Deze Cool Peel rimpelbehandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

Stimuleert het vrijkomen van groeifactoren waardoor de huid strakker wordt en lijntjes en rimpels vervagen.
Stimuleert de productie van collageen  type 1(dat je terug vind in jonge huid)
Epidermale groeifactoren zorgen voor een betere celvernieuwing van de keratinocyten
Stimuleert de vorming van nieuwe bloedvaten
Celdeling van de fibroblasten wordt gestimuleerd

Microneedling :

Micro Needling rimpelbehandeling therapie is een behandelprocedure waarbij met een naaldenroller de huid op een gecontroleerde wijze en met vooraf bepaalde diepte wordt doorprikt om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De naaldjes verwonden de lederhuid om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Het doel van een Micro Needling rimpelbehandeling is het behalen van een structurele en duurzame huidverbetering en te zorgen voor een betere productopname. Diep herstellende wetenschappelijk bewezen ingrediënten  zoals colostrum, vitaminen, peptiden worden op deze manier dieper in de huidlagen gebracht.  Micro Needling is daardoor een vorm van meso therapie en de penetratie is 200 x beter.

Mesotherapie :

Mesotherapie  is de zuivere en  veilige vorm van huidverbetering en geeft al na één behandeling resultaat. Het is een  anti-aging techniek voor het bestrijden van rimpels.

Bij Mesotherapie wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van hyaluronzuur bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi…behandelt. Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling.
Resultaat blijft 2 jaar.

Wat is Mesotherapie

Bij Mesotherapie voor huidverjonging  wordt er door middel van micro-injecties of het insluizen van actieve ingredïënten zoals  hyaluronzuur en/of een combinatie van krachtige vitamines en anti-oxydanten, nieuwe kracht aan de huid gegeven. Er ontstaat huidverjonging door stimulering van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd en gaat de huid voller lijken.  Er ontstaat onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Wanneer de huid verouderd neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en vitaminen af en ontstaan er rimpels en huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de tekorten van de huid terug aan te vullen.
Hyaluronzuur en vitaminen zijn  natuurlijke en essentiële bestanddelen van het menselijke lichaam en de huid. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk bestanddelen tegen huidveroudering.
Het insluizen kan ook gebeuren met lage frequente sonoforese (apparaat) waardoor er 4000 % betere opname is van werkzame ingrediënten in de huid.
Een Anti-aging behandeling kan toegepast worden voor gelaat, bovenliplijntjes, denkrimpels, fronsrimpels, kraaie pootjes, …

Er is al resultaat na de eerste behandeling. De rimpels verdwijnen per behandeling. Mesotherapie kan ook dienen als aanvulling op bestaande gelaatsbehandelingen.

Heeft u last van rimpels die u storen? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden van een Anti-aging behandeling te bespreken.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over een Anti-aging behandeling ? Contacteer ons voor een afspraak. Bel : 0488/073.075 of mail: info@esthetica-ninove.be.
Onze klanten komen voor een Anti-aging behandeling  uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant en heel wat andere delen van Vlaanderen.

Effectieve Anti-Aging Behandelingen: Tips en Adviezen

Als het gaat om het tegengaan van tekenen van veroudering, zijn effectieve anti-aging behandelingen van vitaal belang. Ontdek hier hoe u uw huid kunt verjongen en een jeugdige uitstraling kunt behouden.

Het Belang van Anti-Aging Behandelingen

Anti-aging behandelingen zijn essentieel om de tekenen van veroudering te bestrijden en een jeugdige uitstraling te behouden. Ontdek waarom deze behandelingen belangrijk zijn voor uw huidverzorgingsroutine.

Voordelen van Anti-Aging Behandelingen

Het ondergaan van anti-aging behandelingen biedt tal van voordelen, waaronder het verminderen van rimpels, het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de collageenproductie. Ontdek de voordelen van deze behandelingen voor uw huid.

Populaire Anti-Aging Behandelingen

Van retinolcrèmes tot chemische peelings, er zijn tal van populaire anti-aging behandelingen die u kunt overwegen. Ontdek welke behandelingen het meest effectief zijn voor het verminderen van tekenen van veroudering.

Hoe Anti-Aging Behandelingen Werken

Anti-aging behandelingen werken door de huid te stimuleren om collageen aan te maken, de celvernieuwing te versnellen en de huid te hydrateren. Ontdek hoe deze behandelingen uw huid kunnen verjongen en een jeugdige uitstraling kunnen bevorderen.

Tips voor Effectieve Anti-Aging Behandelingen

Om het meeste uit uw anti-aging behandelingen te halen, is het belangrijk om een consistente huidverzorgingsroutine te volgen, zonbescherming toe te passen en gezonde eetgewoonten te handhaven. Ontdek handige tips voor het optimaliseren van uw anti-aging routine.

Het Belang van Huidverzorging op Lange Termijn

Hoewel anti-aging behandelingen effectief zijn, is het belangrijk om te onthouden dat consistente huidverzorging op lange termijn essentieel is voor het behoud van een jeugdige uitstraling. Ontdek waarom het belangrijk is om een toegewijde huidverzorgingsroutine te volgen voor blijvende resultaten.

 

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?