Vegan kapper in Almere Buiten

De Vegan Kapper is in opkomst. Dit geldt bijvoorbeeld voor kapsalon ‘Calm Hair Lounge’ uit Almere Buiten. Maar wat maakt een kapsalon eigenlijk vegan? In dit artikel kijken we naar wat vegan betekent binnen de kapsalon.

Vegan? Hartstikke hip

Bedrijven mogen zichzelf, of hun producten, graag kwaliteiten toedichten als ‘groen, duurzaam en vegan’. Is dit ook bij de duurzame vegan kapper het geval? Eigenlijk doet het er niet eens echt toe, zolang ieder bedrijf zijn steentje bijdraagt aan een diervriendelijke oplossing en werkwijze, dan komen we er wel – ongeacht het motief. Het is dus heel mooi dat we de ‘vegan kapper’ mogen verwelkomen. Wat maakt zo’n kapsalon nu vegan precies?

Diervrije verzorgingsproducten

In veel schoonheidsproducten, zowel voor huid als haar, zijn dierlijke stoffen verwerkt. Daarnaast zijn deze producten ook nog eens op dieren getest in de meeste gevallen. De vegan kapper kiest een andere route en gebruikt uitsluitend diervrije en dierproefvrije schoonheidsproducten. Dit is dus precies wat je mag verwachten van de vegan kapper. Sta jijzelf ook achter de vegan gedachte, dan kun je met een gerust hart producten aanschaffen uit de kapsalon. Hoe vaak komt het immers niet voor dat je graag die ene crèmespoeling of dat ene waxproduct wilt hebben die de kapster gebruikt? Juist, in dit geval koop je dus uitsluitend veganistische producten. En dát voelt goed!

Afspraak maken?

Niet alleen is kapsalon Calm Hair Lounge hartstikke vegan, zij nemen ook nog eens de tijd voor klanten om vooraf de juiste kleur door te nemen met de klant indien er geverfd gaat worden. Geen haastwerk dus in deze kapsalon, waar een relaxte sfeer het uitgangspunt is.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bezoek dan even hier de website van Calm Hair Lounge en maak gewoon eens een afspraak!

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?