Cursus lokale anesthesie van DentCoach

Tandartsen zijn vanzelfsprekend bekwaam in het geven van een lokale anesthesie, wat onderdeel is van de opleiding tot tandarts. Dit geldt echter niet per se voor tandartsassistenten en mondhygiënisten of preventieassistenten. Zij kunnen een cursus lokale anesthesie volgen bij DentCoach

Tweedaagse training lokale anesthesie

De cursus wordt in 2 dagen gegeven, waarbij de mondzorgprofessional bekwaam wordt gemaakt in het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie. In sommige tandartspraktijken is het uitsluitend de tandarts zelf die de klant een lokale anesthesie geeft, ofwel verdoving. In drukke, groeiende tandartspraktijken is het echter wenselijk dat ook de tandartsassistent bekwaam wordt gemaakt in het lokaal verdoven van het gebit. Hierdoor kunnen de zorgprofessionals nauwer samenwerken en de klant een snellere dienst verlenen.

KRM punten behalen

Door het volgen van de lokale anesthesie training ontvangen cursisten 11 KRM punten. Bij het volgen van 1 lesdag (minimaal 1 lesdag) van de training, ontvangt de cursist 6 KRM punten. De lesdagen worden afgesloten met een praktijk en theorie examen, waarbij er voorafgaande ruimschoots de tijd is voor vragen.

Informatie en inschrijving

Bezoek de website van Dentcoach voor meer informatie over deze specifieke anesthesie cursus.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?