3 manieren om te ontharen

Iedereen die ongewenste haargroei verwijdert, kent het probleem. Er gaat veel tijd inzitten en het komt altijd terug. Daarom 3 goede manieren van ontharen:

Scheren

Dit is de bekendste manier van ontharen. Scheren met een mesje waarbij je alleen het haartje verwijdert, maar niet het haarzakje. Deze manier is relatief snel en goed zelf uit te voeren zonder een professional. Echter, zijn er twee grote nadelen aan scheren. De haartjes komen snel weer terug en je krijgt vaak last van huidirritatie zoals jeuk door een oud scheermesje.

Waxen

Deze manier wordt vaak gedaan door mensen met een hoge pijngrens. Door middel van een waxstrip wordt het haartje met wortel en al uit het haarzakje getrokken. Deze handeling maakt het ook meteen een pijnlijke manier van ongewenst haar verwijderen. Je kunt dit zowel thuis doen, als door een professional. Een voordeel is dat de haartjes vaak tot ongeveer twee weken weg blijven.

Laserontharen

De droom van iedereen die ongewenste haargroei weghaalt. Dit nooit meer hoeven te doen! Dan heeft sensitif.nl de oplossing voor jou. Door het gebruik van een diode-laser worden de haartjes voor 100% verwijdert en zullen ze niet meer terugkeren in tegenstelling tot een IPL behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door een professional die jou definitief onthaart in slechts enkele behandelingen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?