Een gemakkelijk kerstdessert? Minder kopzorgen!

Een gemakkelijk kerstdessert kan goed van pas komen. De drukke dagen tijdens de feestdagen zijn niet bij te houden. Op dat moment komt een gemakkelijk kerstdessert goed van pas. Stel dat je die ook nog eens zelf moest maken? Waar zou je hoofd dan staan?

Lekkere tiramisu uit kleine potjes

Een lekker en gemakkelijk kerstdessert mag niet ontbreken. Iedereen kijkt uit naar iets zoets na het diner.

Een gemakkelijk kerstdessert en ook nog eens lekker? Dat zijn de kant en klare tiramisu potjes uit de winkel. Het enige wat je moet voorzien zijn de plaatsen in de frigo. Zo simpel kan het gaan!

Een gemakkelijk kerstdessert is een lekkere ijstaart

Het toetje, dat is de kers op de taart. Over taart gesproken? Kies gewoon een lekkere ijstaart. Lekker verfrissend in de mond en je verteert al het eten die je de afgelopen uren of dagen hebt binnengesmokkeld. En dat zal nodig zijn!

Kant en klare minigebakjes

Om niet ééntonige te zijn, maar toch een gemakkelijk kerstdessert te serveren, neem je verschillende minigebakjes samen met een bol ijs uit je diepvries. Voilà, je bent klaar. De minigebakjes zorgen voor variatie en het ijs laat je afkoelen. Dat kun je wel gebruiken na zo’n hele avond alcohol.

Chocoladefondue

De chocoladefondue! Die ken je hè. Een x-aantal kommen fruit op tafel, de chocoladefondue waar je niet te veel werk aan hebt gehad, een paar vorken, en iedereen kan zijn plan trekken. Niks is zo lekker als een lekkere kom chocoladekom waarin je kan soppen met fruit.

Om voor een gemakkelijk kerstdessert te kiezen en je kopzorgen te besparen moet je niet ver zoeken. Krijg toegang tot de Aldi folder, want daar vind je alles wat je zoekt.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?