Plasmage behandeling steeds populairder in Nederland

“Weg met die vermoeide look. Heerlijk, weer een frisse oogopslag!”

Ruim baan dus voor de Plasmage behandeling! Een non-invasieve methode waarmee mooie resultaten geboekt worden!

De tekenen van het ouder worden komen in vele varianten. Behalve dat je naarmate je ouder wordt steeds meer rimpels krijgt en dat je oogleden gaan hangen, heb je ook nog eens te maken met verlies van volume en elasticiteit.

Met plastische chirurgie kan je de hele boel weer netjes glad laten trekken en zie je er weer een stuk jonger en frisser uit. Maar, voor velen is die drempel hoog. Erg hoog! Hierbij spelen niet alleen de kosten een grote rol, maar de angst voor de operatie op zich is ook een hele grote factor. Plasmage behandelingen zijn dan een uitkomst.

Wat is een Plasmage behandeling?

Met een Plasmage behandeling kan je je huid weer aan laten spannen en liften. Dat kan met een Plasmage apparaat tot op de millimeter nauwkeurig gedaan worden. Zo kun je relatief eenvoudig verbetering zien van bijvoorbeeld huidoverschot, rimpels of littekens.

Indicaties voor Plasmage behandelingen:

  • – Ooglidcorrecties
  • – Wenkbrauw lift
  • – Kraaienpootjes
  • – Jukbeenderen
  • – Facelift/mini-lift
  • – Hals versteviging en hals lift
  • – Neus-lippenplooi
  • – Mond/rokersrimpels
  • – Rimpels
  • – Acné
  • – Littekens
  • – Striae

Hoe werkt Plasmage?

Tijdens een Plasmage behandeling ioniseert gas met elektrische pulsjes vlak boven de te behandelen huid. Zo kan de bovenste huidlaag minutieus gecontroleerd worden behandeld. De reactie van de huid op het ‘bijna aanraken’ met de tip van het Plasmage-apparaat is dat de huidvezels zich samentrekken.

Hierdoor spant de huid zich opnieuw aan en wordt een liftend effect bereikt. De gehele behandeling bestaat uit niets meer dan een serie van dit soort ‘bijna aanrakingen’ en neemt soms niet meer dan 20 tot 25 minuten in beslag. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

De behandeling is niet echt pijnlijk, maar over het algemeen wordt toch een verdovende crème gebruikt voor het ongemak.

Zijn er risico’s aan een Plasmage behandeling verbonden?

Nee. Plasmage behandelingen worden wereldwijd al ongeveer 6 jaar met succes toegepast. Doordat de behandeling zich beperkt tot de opperhuid is de kans op infecties of bloedingen praktisch nihil.

Na een Plasmage behandeling treedt doorgaans enige zwelling op, die na enkele uren alweer afneemt. Ook kunnen er op de behandelde plaatsen kleine korstjes ontstaan. Die verdwijnen vanzelf weer na een paar dagen.

Het effect van een Plasmage behandeling

Doordat een Plasmage behandeling de diepere huidlagen een zogenaamde ‘bio-stimulatie’ geeft, wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Deze tweeledige impact op de huid zorgt voor een langdurig effect van de behandeling. De natuurlijke veroudering gaat natuurlijk wel gewoon verder.

Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling laat nog ongeveer 6 tot 8 weken op zich wachten. Voor het beste resultaat laat je je behandelen door een cosmetisch arts die zich hierin heeft gespecialiseerd.

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?