Hennepolie – deze CBD-olie heeft een heilzame werking

Hennepolie wordt ook CBD-olie genoemd. Deze CBD-olie staat, bij regelmatig gebruik, bekend om zijn medicinale werking bij ziektebeelden zoals reuma, artritus, spanningsproblemen, stress, ADHD  en nog vele andere klachten. Wetenschappers zijn nog druk bezig met onderzoek naar de heilzame werking van hennepolie, maar bij gebruikers is de heilzame werking van hennepolie algemeen bekend.

Waar komt hennepolie vandaan?

Hennepolie wordt geproduceerd uit ingrediënten van de cannabisplant. De hennepplant is een van de verschillende soorten van de cannabisplant. In de cannabisplant zitten medicinale stoffen, waarvan de meest bekend zijnde op heilzaam gebied CBD (cannabidiol) is. Een ander ingrediënt is THC (tetrahydrocannabinol). THC heeft echter naast een medicinale werking, ook een psycho-actieve werking. Dit houdt in dat u van THC stoned of high kan worden. Daarom is THC in Nederland verboden, is illegaal. Koopt u echter olie met een hoge concentratie CBD, dan is deze olie legaal te koop, en heeft deze olie een heilzame werking op verschillende klachten. Soms kan in CBD-olie een minimale concentratie THC zitten. Deze minimale hoeveelheid is echter te verwaarlozen en heeft geen psycho-actieve werking. CBD-olie is dus overal in Nederland legaal te koop, in fysieke winkels en online.

Wat is hennepzaadolie?

Naast hennepolie oftewel CBD-olie is er ook nog de variant hennepzaadolie.  Hennepzaadolie is een “gezonde” olie met een bron aan eiwitten en gezonde vetten zoals Omega 3 en 6. Deze hennepzaadolie draagt bij aan een gezonde manier van eten en leven. Echter heeft hennepzaadolie geen CBD in zich, dus de medicinale werking van hennepzaadolie ontbreekt. Die heilzame werking is er alleen als er in de olie ook daadwerkelijk CBD zit.

Hennepzaadolie heeft dus geen medicinale werking, maar draagt voornamelijk bij aan een gezonde manier van leven. Ziet u dus in een gezondheidswinkel hennepolie of hennepzaadolie staan, dan weet u het verschil in werking.

De heilzame eigenschappen van hennepolie.

Tot nog toe zijn er door het gebruik van hennepolie geen bijwerkingen bekend. Wetenschappers doen hier nog steeds onderzoek naar, zij geven echter wel toe dat hennepolie “iets” met je doet. Maar wetenschappelijke verklaringen zijn hier nog niet voor.  De heilzame werking is bekend geraakt door persoonlijk gebruik en persoonlijke verhalen. Daarom is CBD als officieel medicijn nog niet geregistreerd. Heeft u klachten, dan kunt u gerust hennepolie gaan gebruiken. Eventueel kunt u dit gebruik met uw huisarts bespreken. Op internet zijn talloze verhalen te vinden van gebruikers waarbij de klachten aanzienlijk verminderd zijn of zelfs verdwenen na geregeld gebruik van hennepolie. Dat hoeft u er echter niet van te weerhouden om het eens uit te proberen.

Hennepolie tegen klachten en ziektebeelden

De rij met ziektebeelden hieronder is slechts een kleine selectie van ziektebeelden, die verminderden of verdwenen na regelmatig gebruik van hennepolie:

·      Acne

·      ADD

·      AHDD

·      Angsten

·      Anorexia

·      Artrose en Artritus

·      Burn out

·      Ziekte van Alzheimer

·      Ziekte van Crohn

·      Ziekte van Parkinson

·      Ziekte van Lyme

·      Depressie

·      Darmklachten

·      Epilepsie

·      Hoofdpijn en migraine

·      Hoge bloeddruk

·      Huidproblemen

·      Hyperventilatie

·      Migraine

·      Misselijkheid

·      MS

·      Reumatische pijnen

·      Rugpijn

·      Slaapstoornissen

·      Stress

·      Suikerziekte

·      Verslavingen

·      Autoziekte

·      Zenuwpijnen

·      Zwaarlijvigheid

Bovenstaande lijst is een opsomming van klachten waarop gerapporteerd is dat hennepolie hier een medicinale werking op had. Let wel, dat de werking van hennepolie uniek en persoonlijk is. Garantie op vermindering van klachten kan niemand garanderen, echter uit verhalen blijkt deze heilzame werking bij geregeld gebruik.

Waar leest u ervaringen met hennepolie?

Op verschillende sites van internet kunt u de diverse verhalen lezen van hennepolie gebruikers, die baat hebben gehad bij het gebruik van hennepolie.  U leest daar dat veel mensen vage klachten hadden, waar reguliere medicijnen geen antwoord op hadden. Maar waarbij hennepolie voor verlichting zorgde. Ook bij u zou dit kunnen gebeuren. Leest u alle ervaringen van hennepolie gebruikers maar eens door en trek uw conclusie. Baat het niet, schaadt het niet!

 

Het is uiteraard wel belangrijk dat u beseft dat deze positieve verhalen geschreven zijn door mensen bij wie hennepolie inderdaad verlichting bracht. Wij kunnen u echter niet garanderen dat bij u hetzelfde effect zal optreden. De heilzame werking is persoonlijk en uniek.

Hoe gebruikt u hennepolie?

Zoals hier reeds voorgaand uitgelegd is, is de werking van hennepolie persoonlijk en uniek.

De hoeveelheid hennepolie gebruik is voor ieder persoon anders. Soms heeft een persoon baat bij 10 druppels hennepolie, bij de ander hoeft dit slechts 3 druppels te zijn. Dit is een kwestie van uitproberen. Luistert u goed naar uw lichaam en u zult zelf de goede hoeveelheid bemerken. Soms kan een hennepolie kopen met een hoger percentage CBD ook helpen om een beter effect te ervaren.

De hennepolie wordt meestal onder de tong gedruppeld. Sommige gebruikers vinden de bittere smaak niet fijn en vermengen de hennepolie met eten. Maar het CBD-ingrediënt zit ook verwerkt in capsules en pasta. De CBD-capsules zijn ideaal voor als u veel onderweg bent.

Daarnaast is er ook nog de CBD e-liquid voor de e-sigaret gebruiker. Door verdamping van de CBD wordt de stof extra snel in het lichaam opgenomen.        

Hennepolie kopen

Bij ons kunt u hennepolie oftewel CBD-olie online kopen. De CBD-olie is van de superieure kwaliteit. Hennepolie bestellen bij ons is simpel. Vandaag besteld en betaald, betekent morgen reeds in huis.

Cbd-olie-online.nl

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?