Wat is CBD olie?

Wat is CBD olie?

Heeft u ook al die goede verhalen over CBD olie gehoord? CBD olie waarin inderdaad alleen CBD zit en geen THC ( THC is namelijk verboden in Nederland vanwege zijn psycho-actieve werking). CBD olie wordt in het algemeen gebruikt door mensen die zich een beetje depri voelen, die slecht slapen, gespannen of gestrest zijn, darmproblemen hebben of vermoeid zijn. Bij de meeste gebruikers helpt CBD olie deze klachten verminderen. CBD olie is een voor 100% natuurlijk voedingssupplement. En CBD olie heeft een heilzame werking op uw functioneren!

Hoe gebruikt u CBD olie?

U kunt CBD olie op meerdere manieren tot u nemen;

–       Laat de druppels CBD olie door de druppelaar in uw mond vallen, op of onder uw tong.

–       U kunt de CBD olie vermengen met vruchtensap of water

–       U kunt de CBD druppels ook over uw normale eten druppelen

–       De CBD pasta of CBD kristallen kunt u ook in uw mond laten vallen

–       De CBD capsules drinkt u met een paar slokken water op

–       De CBD huidproducten wrijft u over uw huid

 

Welke sterkte CBD olie is voor u geschikt?

De CBD producten hebben een variatie in percentage CBD van 2,5% tot 18%. Het percentage geeft aan hoeveel CBD er in de olie zit. Wanneer u voor de eerste keer CBD olie wilt innemen, kunt u gewoon de CBD olie met het laagste percentage CBD kopen. U ervaart zelf of dit percentage uw klachten vermindert, of dat u een hoger percentage CBD nodig heeft. De dosering is uniek en persoonlijk. Wat bij de ene gebruiker een te laag percentage is, is voor de andere gebruiker reeds afdoende. Door met het percentage CBD te experimenteren, komt u er vanzelf achter welk percentage CBD u van uw klachten afhelpt of de klachten laat verminderen. Lees de informatie op het CBD product nauwkeurig, voordat u de CBD olie gaat gebruiken.

Wat is het verschil tussen hennepplanten en cannabisplanten?

Hennepplanten bevatten veel CBD en weinig THC, bij de cannabisplant is dit juist andersom. Van THC is bekend dat het psycho-actief maakt (stoned). Van CBD is bekend dat het een heilzame werking heeft.

De hennepplanten, die speciaal gekweekt worden om CBD olie van te maken, bevatten practisch geen THC en zijn niet bespoten met pesticiden. Deze hennepplanten zijn voor 100% natuurlijk. De CBD olie die wij verkopen is geproduceerd uit deze speciaal gekweekte hennepplanten.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?