Superfoods kopen bij Spiruella.nl

Op zoek naar heerlijke superfoods? Dan bij je bij Spiruella.nl aan het juiste adres. Alle producten die wij verkopen zijn gecontroleerd en geanalyseerd op eventuele vervuiling en voldoen aan de hoogste eisen en richtlijnen van de Europese voedsel & warenautoriteit.

Onze producten hebben we oververdeeld in de volgende catergoriën:

  • Superfoods – Algen en Zee, Bijenproducten, Cacaoproducten, Paddenstoelen, Groene Superfooding, Superfood poeder

  • Noten en Fruit – Gedroogd fruit, Kokosproducten, Noten, Meel, Granen en Muesli's, Zaden en Pitten 

  • Kruiden en Zout – Kruiden gezondheid, Zoetstoffen, Zout, Oliën en vetten, Kruiden keuken, Koken en bakken

  • Supplementen – Eiwitpoeders, Stoelgang en Probiotica, Vitaminen en Mineralen, Antioxidanten, Vetzuren

  • Non food – Verzorging, Keukenapparatuur

  • Aanbiedingen 

Zo zijn vele mensen wel bekend met havermout, maar heeft u ook al eens van gerstenvlokken gehoord? Zo bevat havermout meer vetten dan de Gerstenvlokken. U kunt de Gerstenvlokken kopen in onze webshop! Hier kunt u lekkere, gezonde pannenkoeken mee maken, maar ook muesli's of kroketten!

In periodes van stress moet u goed rekening houden met uw magnesium gehalte. Als je een langdurig tekort hebt aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan. Naast onrust, hoofdpijn en migraine hebben de klachten met name betrekking tot stress, je spieren, je energie en weerstand. Een makkelijke manier om je lichaam snel van magnesium te voorzien is het slikken van Olijfblad extract suplementen. Ook Olijfblad bestellen gaat makkelijk bij

Spiruella.nl!

Heeft u al wel eens gehoord van Kelp Poeder? Kelp is een zeewier, een van de meest voedzaamste planten ter wereld. Kelp is een belangrijk basisingrediënt in de Chinese, Japanse en Koreaanse keuken door haar pittige zouten smaak. Het product is heel rijk aan Jodium. De belangrijkste rol van jodium in ons lichaam is dat het nodig is om schildklierhormonen T4 en T3 aan te maken die onze stofwisseling reguleren, maar daarnaast is jodium ook noodzakelijk voor een gezonde hormoonbalans en groei en beschermt het ons ook tegen de schadelijke gevolgen van zware metalen en radioactieve straling.

Naast de producten in de webshop Spiruella bieden wij in onze praktijk Previmed “Gezondheid op maat”. Dit houdt in dat we doormiddel van een computer gestuurde meting inzicht kunnen geven in je vitaliteit en gezondheid. (Denk aan voedselovergevoeligheden, allergieën, tekorten aan voedingsstoffen) Aan de hand van deze APK Keuring kan er een persoonlijk plan worden opgesteld om je zelfhelende vermogen te stimuleren en je fysieke en mentale gesteldheid te verbeteren.

Je kunt denken aan de volgende klachten: Overgewicht, Ondergewicht, Burn-out of stressklachten, Vermoeidheid, Voedselovergevoeligheden, Allergieën, Huidklachten, Hoofdpijn/migraine, Ontstekingen, Schimmelinfecties, Gewrichtsklachten, Astma, Eczeem, Zwaarmoedigheid en depressie, Bijwerkingen van medicijnen, Bronchitis, Schimmelinfecties, Detox (nicotine, alcohol, drugs), AD(H)D, Onvruchtbaarheid, PMS, Menopauze, Verslavingen.

Voor wie:

  • Voor iedereen van 25 tot 150+ jaar

  • Voor wie niet lekker in zijn vel zit

  • Voor wie preventief "bezig zijn met gezondheid" belangrijk vindt

  • Ter ondersteuning van een reguliere behandeling

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?