CBD PASTA

CBD PASTA

In de afgelopen tijden hebben veel mensen de heilzame werking van CBD pasta ervaren. CBD pasta wordt / werd door hen gebruikt ter vermindering van een groot aantal klachten van geestelijke en / of lichamelijke aard. Wij raden echter onze klanten altijd aan om het gebruik van CBD pasta met de huisarts te bespreken voordat men met de inname van CBD pasta aanvangt.

Algemene info over CBD pasta

CBD pasta is een product welke geproduceerd wordt uit de bast van natuurlijke en biologische  gekweekte hennepplanten. In de bast bevinden zich ca 120 verschillende soorten cannabinoïden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze cannabinoïden (CBD) een heilzame werking hebben op onze vitale lichaamsprocessen.  Een groot aantal mensen die gebruik maken van CBD pasta hebben hiervan een positieve, heilzame werking ondervonden. Hun klachten op zowel geestelijk als lichamelijk gebied verminderden. Zij ervaarden een algemene verbetering van hun gezondheid. Steeds meer mensen gebruiken CBD pasta. Van CBD pasta wordt u niet high of stoned, het is een volkomen legaal product. CBD pasta wordt ook weleens cannabidiol pasta genoemd. De werking van CBD pasta is individueel, uit eigen ervaring kan men pas zeggen welke dosis CBD pasta bij een bepaald persoon hoort, ieder mens is immers uniek!

De eigenschappen van CBD pasta

Cannabinoïdesystemen zijn systemen in ons lijf die lichamelijke processen aansturen. Door het gebruik van CBD pasta kan die aansturing van de vitale lichamelijke processen verbeterd of versterkt worden. CBD pasta is natuurlijk en biologisch. Gehaald uit de bast van de hennepplant, welke vol cannabinoïden zit. De hennepplant is gekweekt zonder gebruik te maken van schadelijke herbiciden of pesticiden. CBD pasta is een voedingssupplement met een medicinale werking. CBD pasta heeft een stevige structuur, is voedzaam en smaakt aangenaam. CBD pasta heeft een ferme, specifieke uitwerking op uw gezondheid.

Eigenschappen van CBD pasta: 

·       De CBD pasta bevat geen THC. THC kan een high of stoned gevoel geven. THC is in Nederland verboden, dus illegaal.

·       CBD pasta is een krachtige medicinale aanvulling op uw voeding.

·       CBD pasta is gemaakt van een hoog kwalitatief hennepextract, welke natuurlijk geteeld is. De CBD pasta bevat veel cannabinoïden, die de ondersteuning van vitale lichaamsprocessen vergroten.

·       Bij een reguliere dosering van de CBD pasta treden er geen bijwerkingen op.

·       Bevat geen psychoactieve stoffen, slechts de krachtige, medicinale werking wordt ervaren.

·       CBD pasta bevat voedingsstoffen van meer dan 120 verschillende phyto cannabinoïden

·       CBD pasta is gemakkelijk te doseren, u kunt er eventueel een doseerspuit bij gebruiken. 

 

CBD pasta: een heilzame werking op verschillende klachten

 

–        Algemeen gevoel van welbevinden.

–        Geeft u meer energie

–        Support van het immuunsysteem

–        Vitaminen en mineralen worden beter opgenomen in uw lichaam

–        Ouderdomsverschijnselen worden vertraagd

–        CBD pasta vermindert stemmingswisselingen, u wordt rustiger

–        Uw ogen zijn minder vermoeid, u heeft een scherper zicht

–        Lipblaasjes komen minder voor

–        De conditie van uw gebit en tandvlees gaat vooruit

–        Zichtbare verbetering van de conditie van huid en haar

–        Verbetering cholesterolgehalte

–        Anti-stress gevoel

Hoe doseert u CBD pasta

Als u de verpakking CBD pasta geopend heeft, raden wij u aan het restant in de koelkast te bewaren. Laat u de CBD pasta nooit in het volle zonlicht liggen.

CBD pasta neemt u in via de mond. U legt de dosis CBD pasta onder uw tong. Laat de CBD pasta ca. een minuut liggen en slik de CBD pasta dan door. Begint u met een dosis van 0,5 ml 1x per dag. Naar behoefte kunt u die CBD pasta dosis verhogen naar 2x per dag. Een dosis van 0,5 ml CBD pasta bevat 100 mg CBD. Ervaar persoonlijk wat het effect is van de eenmalig dosis CBD pasta per dag. Aangezien de werking van de CBD pasta zeer individueel is, raden wij u aan de hoeveelheid pas na een week te verhogen of te verlagen. U moet eerst zelf ervaren wat voor u de persoonlijke werking is!

Cbd-olie-online

 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?