Bedrijfskleding met opdruk

Wist u dat iedere beautysalon naar strikte hygiëne eisen werkt? Als schoonheidssalon stralen we daarnaast graag een uniformiteit uit, wat inhoudt dat onze bedrijfskleding altijd met opdruk van ons logo is voorzien. Dit is wat mede een professionele beautysalon onderscheidt van de thuiswerkende schoonheidsspecial01iste.

Frisse uitstraling voor klanten

Ook voor onze klanten beschikken wij over mooi badjassen en handdoeken met opdruk, zo kan men niet alleen ons bedrijf herkennen aan de opdruk, maar ook voorkomen wij hiermee dat men een handdoek meeneemt. Vooral in hotels en spa’s wil het nog wel eens voorkomen dat men een aandenken aan de gelegenheid wil overhouden. Dit is geen probleem, want in vele resorts en hotels kun je tegenwoordig ook prachtige badhanddoeken kopen met opdruk.

Voor altijd een aandenken

Daar waar de klant geniet van een heerlijke omgeving en vele verwennerijen, wenst de klant maar al te vaak een aandenken: de handdoeken en badjassen zijn over het algemeen van een superieure kwaliteit en vormen dan ook niet alleen een mooi aandenken, maar tevens een prachtig cadeau om te geven.

Cadeau

Wilt u iemand een cadeau schenken? Koop dan een luxe handdoek of badjas van de schoonheidssalon, of het spa-resort en geef deze tezamen met een cadeaubon voor een behandeling! Een perfect cadeau!

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?