Snurkbeugel; de oplossing voor snurkproblematiek

's Nachts kan luid snurken een serieus probleem vormen. De snurker heeft doorgaans zelf nergens last van; hooguit merkt de snurker dat het weer zover is geweest doordat de mond is uitgedroogd van het met de mond open slapen, maar verder ervaart de snurker zelf nauwelijks hinder. Het is de omgeving, zoals de vaste partner, die veel last heeft van het gesnurk. Menig stel slaapt vanwege de nachtelijke snurksessies zelfs apart van elkaar, simpelweg omdat het luidruchtige gesnurk voor ongelooflijk veel irritatie zorgt bij de ander. 

Snurken? Doe er iets aan

Is het hierboven geschetste beeld voor u herkenbaar? Indien snurken binnen uw privéleven voor teveel negatieve bijeffecten zorgt, is de tijd aangebroken om dit patroon te doorbreken. Allereerst kunt u het beste een huisarts raadplegen, voor onderzoek naar slaapapneu. Hebt u nl. te maken met deze aandoening, dan kunt u in veel gevallen rekenen op vergoedingen voor middelen tegen snurken en slaapapneu-verschijnselen.

 

Snurkbeugels

 

Snurkbeugels

Bent u een "gewone" snurker, zonder aandoening, dan kunt u vertrouwen op de snurkbeugel. Dit is een bijzonder effectief hulpmiddel. Snurkbeugels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en zijn goed betaalbaar. Daar waar de op maat gemaakte snurkbeugel als snel zo'n € 700 bedraagt, zijn standaard snurkbeugels al vanaf € 30 verkrijbaar.

Snurkbeugel.shop is gespecialiseerd in de verkoop van snurkbeugels. Hebt u vragen over de meest geschikte snurkbeugel voor uzelf? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met het team van Snurkbeugel.shop

Bezoek de webshop voor uitgebreide achtergrond informatie over de verschillende type snurkbeugels. 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?