Wellness producten uit Limburg

Binnen de wel zéér uitgebreide wellness & natuurproducten webshop "Wellness-natural-products.nl" kun je als bezoeker naar hartelust shoppen voor praktisch ieder aspect op gezondheidsgebied. Ideaal indien je opzoek bent naar specifieke producten, maar ook zeer zeker het bezoeken waard om je te laten inspireren!

Wellness & Natural Products

Wat kun je zoal kopen bij Wellness & Natural products? Wij tonen je graag een greep uit het verrassende assortiment, wat je meeneemt van streekproducten tot aan etherische oliën en yoga-matten. 

 

 

  • Huidproducten: Ontdek het grote assortiment van Aloe Vera producten, het relatief onbekende Argan Olie, de Aziatische producten lijn van Ayurveda, kokos-olie, douche & Hamam producten en de vele overige soorten huidproducten die de website rijk is (een aanrader: koop Paardenbalsem producten uit de grote collectie!). 
  • Voedingsproducten: Omdat Wellness & Natural Products gevestigd is in Zuid-Limburg, tref je prachtige streekproducten op de website: een regelrechte aanrader voor degenen die voedingswaar en cadeaumanden uit Zuid-Limburg willen kopen, zonder hiervoor naar Limburg te hoeven afreizen. Streekproducten uit Zuid-Limburg smaken vaak net iets lekkerder, vanwege de heuvels en dalen waar in zonnige valleien en op mergelgrond fruit net wat beter kan rijpen. 
  • Gezondheidsproducten: CBD olie (ook bekend als "Wiet" olie, verkregen vanuit de wietplant (zonder geestverruimende werking overigens!) en bijzonder heilzaam naar het schijnt voor diverse lichamelijke klachten (waarschijnlijk baanbrekend op den duur; hier zullen we naar verwachting meer van horen in de toekomst). Er zijn 2 soorten CBD olie te koop, beiden 5%, waarvan één op biologische basis. 
  • Overige: Shop voor prachtige edelstenen, yoga-producten, superfoods, Griekse producten (!) enig, en direct geïmporteerd vanuit Griekenland. Wie Griekenland wel eens bezocht heeft weet dat natuurlijk verkregen producten (zoals olijfoliezeep en sponzen uit de zee) gretig afrek vinden onder toeristen. Bij Wellness & Natural products koop je Griekse producten gewoon online. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek snel de website en laat je inspireren!

 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?