Wil je haar maar niet mooi lang worden?

Mooi lang haar, wat prachtig stijl langs je schouders naar voren valt: het is een wens van vele jonge vrouwen. Om dit kapsel te bereiken zul je enkele jaren geduld moeten hebben. En op het moment dat jouw haar enigszins golvend valt, zul je middelen moeten gebruiken die je haar stijlen. Het kan natuurlijk ook anders: haarextensies zorgen snel voor het gewenste effect. Klik hier voor een mooi voorbeeld

Type Haarextensies

Het gebruik van haarextensies valt of staat met de kwaliteit van de extensies. Op het moment dat het om synthetisch kunsthaar gaat, dan is dat meestal snel zichtbaar. Dit type extensies steekt vaak ernstig af bij jouw echte haar. De keuze voor extensies bestaand uit echt haar geniet de voorkeur; hiervoor zul je echter diep in de buidel moeten tasten. Echt haar is moeilijk verkrijgbaar en het prijskaartje wat hieraan hangt is vaak schrikbarend. 

Kunsthaar

Kunsthaar extensies koop je alleen indien de kwaliteit uitmuntend is en niet van echt haar te onderscheiden is. Ook belangrijk is hoe de extensies zijn vervaardigd: is de aanzet dubbel, en beschikt deze over meerdere lagen, of gaat het om slechts één laag? Hoe meer lagen de extensies bieden, des te natuurlijker dit over zal komen. Op dit moment is de huidige generatie kunsthaar nauwelijks nog van echt haar te onderscheiden. 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo đź‘‹Kunnen we je helpen?