Je ziet het al gebeuren; op een onbewaakt moment heeft je kind je mobiele telefoon te pakken. De aantrekkingskracht van je telefoon is simpelweg te groot. Zo handig dat ze zijn, is het je kind binnen een minuut gelukt om de unlockcode te kraken en swipet ze er op los. Een prachtige selfie is ook zo gemaakt en voor het aanzetten van een app of een jengelend spelletje, draaien ze de hand ook niet om. Met een beetje geluk blijft het, op wat smerige vingerafdrukken op je scherm na, hierbij. Helaas komt het te vaak voor dat een mobiel valt en er lelijke barsten in het scherm komen. Gelukkig zijn er goede manieren om je mobiele telefoon tegen te gretige kinderhandjes te beveiligen!

Preventie is beter dan genezing

Het is haast een onmogelijke opgave om je mobiel uit het zicht van je kind te gebruiken. Ook is het moeilijk om je telefoon zo op te bergen dat kinderen hem niet vinden, want ja, wie is er niet groot geworden met verstoppertje spelen?

Wil je de lieve vrede in huis bewaren en er zeker van zijn dat die kleine handjes je mobiel niet op een onbewaakt moment laten vallen, denk dan eens aan de volgende tip. Door een Samsung A5 2017 hoesje kopen is je mobiel een stuk veiliger! Door een cover om je mobiel te plaatsen, wordt de kans op schade aan je telefoon, zoals barsten in het scherm, een stuk kleiner. En dat scheelt weer in de kosten!

 

Wacht dus niet langer en wees eventuele schade aan je mobiel door overenthousiaste kinderhandjes voor, door gebruik te maken van een kindvriendelijke cover. Met mooie iphone 11 hoesjes van bijvoorbeeld Casimoda, geef je optimale bescherming aan je telefoon, waardoor je niet langer ongerust mee hoeft te kijken als je kinderen weer aan de haal gaan met je mobiel. Of als je hem zelf per ongeluk eens laat vallen.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.